Listán az RTX- és DLSS-játékok

Az Nvidia legutóbbi dobása a valós idejű sugárkövetés és a gépi tanulásra épülő DLSS vonalsimítási metódus, melyek ugyan technológiailag érdekes újítások, ám rengeteg energiát igényelnek a fejlesztőktől, így egyelőre ritkán fordulnak elő.

Kommentek

#6
#4: Ez mind szép, d e 7nm vs 12... xD Vega 64-nál elvileg 30%-al gyorsabb, ami figyelve a gyártást vicc kategória. Még 5 nap aztán többet tudunk.
#5
az egyetlen a listáról amivel tudok és játszottam is az a quake 2 és fogalmam nincs hogy kerül ide... mit akarnak azon szépíteni? ezer éves játék, egy kis textúra javítás azt mehet mindenféle más mod nélkül
#4
#3: Elvileg játékfüggő de közel azonos, csak ugye a Radeon 7 fogyaszt 300 wattot, a 2080 pedig kevesebbet, pedig a gyártástechnológia már a 7 nanométeres..
#2
#1: Ezt olyan unalmas már szajkózni. Igen, mikor kiadták és debütált a BF5-ben tényleg szar volt, azóta már frissítettek rajta, a teljesítménye duplájára nőtt. Most pedig jönni fog még egy javítás hozzá, most már közel azonos lesz az fps kikapcsolt és bekapcsolt állapotban.
#1
Quake 2 ben legalább meg lesz a 60fps 2080ti jal?:'D