Csekkold a Hobbs & Shaw első trailerét!

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A Halálos iramban-frencsájz mára olyan nagyra duzzadt, hogy simán elbír egy vagy több mellékágat is. Ilyen lesz a Hobbs & Shaw is, melyben a fizikát margóra helyezik a készítők, mindent az akciónak és a súlyos egysorosoknak áldoznak be.

Noha a marcona FBI-ügynök, Luke Hobbs és az ellenségből lett barát, Deckard Shaw két különböző figura, most mégis össze kell fogniuk, ha meg akarják állítani az ügyeletes főgonoszt, akit nem mellesleg Idris Elba alakít.

Az első előzetes alapján egy igazi adrenalinparádé várható gyors járművekkel, egzotikus helyszínekkel és tesztoszterontól duzzadó karakterekkel. Az Atomszőke és a Deadpool 2 rendezőjének, David Leitchnek kisujjában van a műfaj, úgyhogy bizakodhatunk.

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus 1-jén landol a mozikban.

17.
17.
Ooorky
#16: Szerintem ebben a D&D videóban többet színészkedett, mint az összes filmjében együtt véve:

https://www.youtube.com/watch?v=yLEMb_RIZ3o
16.
16.
Max3000
#14: Gorillabácsi.Érdekes,hogy említed,mert ez az egy filmje talán,amiben 100 százalékosan beleadott mindent.(tudott összetett mondatokat alkotni és grimaszokat vágni)
15.
15.
Max3000
#11: Jó hogy nem azt is megköveteli a színészektől a forgatókönyv,hogy mikor nevetnek hasonlítsanak inkább egy teljesen másik emberre.lol

Nagyon ritka az amikor egy valós ember karakterét kell felvenniük,(általában ezek true story-k) de mondjuk pl a holnap határában teljesen eltérő karaktert formált meg Tom,mint a mission impossible-ban.Vagy említhetném tőle A beszállítót.(ebben meg szintén teljesen más karaktert formált meg,mint az mi-ben és a holnap határában)
13.
13.
Max3000
#11: Ugyan már.Azt ne mond,hogy te nem érzékeled Vin Diesel "magasról leszarok mindent alig várom,hogy vége legyen a forgatásnak" attitűdjét.Ezt az embert nem hiába nem kérik fel egyszemélyes szerepekre...........
7.
7.
shatterhand
#4: Jó reggelt. Már vagy 6-8éve átváltottak az akciós vonalra. És a bevételek őket igazolták. Tuningolos korszakot igazából már 15éve is unta a nép csak most utolag ugy van visszaemlekezve mintha nem is lett volna ilyen fikazas akkoriban.
6.
6.
Max3000
#4: Hagyjuk már ezt a dumát,hogy forog a sírjában.Az első rész után már egyik sem a versenyekről szólt....
5.
5.
Aanash
Inkább ez, mint a szuperhősös, óriáscápás, dinoszauruszos kreténségek.
Ez is az, csak nem annyira.
4.
4.
Dízel
A halálos iramban mar nem a kocsik iramára hajaz, hanem magára az akció tempojara. Miért nem talaltak ki új nevet ezekhez? persze ezzel a névvel jobban el lehet adni, paul walker forog a sirjában.
1.
1.
Max3000
Mivel ez a film nem a történetével akar hódolni,szerintem sok "legjobb pillanatokat" vágták össze,számomra voltak benne olyan események,amiket talán a moziban szerettem volna elsőnek látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...