Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.

A Gamerant szúrta ki, hogy a megbízhatónak mondható EVIL VR nevű felhasználó számos érdekességet posztolgatott a Twitterre a Resident Evil-sorozat jövőjét illetően. Az úriember szállította annak idején még jóval a hivatalos leleplezés előtt a Resident Evil 2-remake első infóit, szóval simán elhisszük neki, hogy a tűz közelében csücsül.

Eszerint az igazi folytatás, a Resident Evil 8 már készül a Capcom háza táján. Ha minden igaz, a játék egy nemrégiben kiürített szigeten játszódik majd, ahol egy titkos laboratórium található. A sztori feltárja az igazságot a hetedik részben megismert Eveline és más hasonló biofegyverek körül.

EVIL VR szerint a játék hasonlítani fog a Resident Evil 4 korai koncepciójára, vagyis a 3.5-re, amely még több természetfeletti elemet tartalmazott, és a nyolcadik részben is komoly szerepet kapnak a hallucinációk, vagyis a valóság és a képzelet összemosása. A fejlesztés még korai szakaszban van, és a platformlista sem ismert.

A kiadó emellett dolgozik a Resident Evil 3: Nemesis remake-jén is, ami abszolút logikus döntés, látva a második rész sikerét. Ennek a fejezetnek is jót fog tenni a RE Engine.

14 komment - szólj hozzá!