Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
NorbiiiModerátor
#13: +1

Ps2-ön többször kitoltam a Resident Evil 4-et, és anno unokaöcsém MINIMUM ÖTVENSZER ÁTVITTE, annyira tetszett neki! Etalon játék volt nálunk, szerettük. :)
#13
#12: Játszhatatlan? Én végig toltam 2x Ps2őn, 2x GC -n, 1x Wii-n, majd X360on a HD remaket...és most agyalok, hogy még Xone -on is neki kéne ugrani még1x. Azért nem volt az annyira játszhatatlan, csak hozzá kellet szokni. Számomra talán az egyik legjobban sikerült Resi rész.
#11
#9: A 4. részből és folytatásaiból kihozták amit lehetett, és messze nem volt annyira fasza mint a 7. rész. Arcon szarás a 7. rész? Utóbbi idők létező legjobb dolga ami csak történhetett a Resident Evil szériával, az konkrétan a 7. rész...
#10
#6: Nekem is tetszett az 5 valamiért. Habár nálam csak a 4,5,6 volt meg eddig. A régiek kimaradtak. A 2 remake érdekelne majd, de még egyenlőre drága. Ehhez a sorozathoz a tps illik szerintem, nem az fps.
#8
szerintem kulon kene valniuk
a 7 fantasztikus silent hill szeru horror volt a 4,5,6 meg jo akciojatek "zombikkal"
#7
#1: És ez miért zárná ki azt, hogy túlélőhorror lesz?
#6
En orulnek megint egy akcios,resident evilnek nekem az otodik a kedvenc reszem.
#4
Resi 8 nyomokban sem érdekel, de egy 3 Remake-et igazán szeretnék. Szerintem az a legjobb rész az összes közül és ha olyan jól megcsinálják, mint a 2-t... Hát én követelem azt a játékot. Most.
#3
#1: Ne reménykedj. Nagy divatja van az agyatlan akció játékoknak, (ahogy a filmeknek is), köszönhetően a (sajnálom de ki kell mondanom) sok agyatlan felhasználónak.
#2
SLi
Nemesis remake? év híre idáig
Pog