Brit toplista: csúcson a Kingdom Hearts III

A Square Enix régóta várt alkotása mondhatni letarolta a piacot, és magabiztosan szerezte meg az első helyet a szigetország eladási listáján. Nem csoda, hiszen a franchise eddigi legsikeresebb rajtjáról beszélhetünk.

Kommentek

#24
#13: Szerintem is jó lett kicsit félősen vettem mivel nem ismerem az előző részeit és a japán frizurás játékok se kimondottan a kedvenceim de mégis némelyik különlegességet érdekelten beszerzek és ez is meglepően fasza akció kicsit varázslatos valakinek már lehet sok de élvezhetően más és nem is olyan könnyű gyerek játék. Majd egyszer talán beszerzem azt a nagyon népszerű Persona 5 különlegességet is.
#23
#17: Neked mensid van hogy mindenhol minden szarért belémállsz? Ember! Engedd el. Lapozz és hanyagolj. Köszi! De te tudod, tőlem aztán vergődhetsz.
#21
#20: Kevesek vagyunk sajnos...én szeretem tanulmányozni,utána olvasgatni melyik piacon mi a trend és érdekes dolgokat lehet belőle leszűrni...sajnos hazánk és a kelet-europai régió a legkevésbé nyitott a különlegesebb címekre...
#18
#14: Érthető persze,csak szerintem picit sajnálatos hogy a magyar piac ennyire(!) "egyszerű...
Nintendo és japán játékok eleve bukásra vannak itt itélve...egy olyan cím mint a KH3 réteg címként van elkönyvelve pedig nem egy hardocre jrpg mint pl (az amúgy nagyszerű Dragon Quest XI)...holott még Angliába is milyen jól szerepel pedig az is eléggé fps/sport gaming orientált ország...
#17
#16: De azért itt is belefűzted, hogy mennyire jó a játék szóval benne van a hiba.
Amúgy én a 2033-at próbáltam, szerintem is max átlagos, a hangulat tényleg nem rossz, kár hogy a könyv ezerszer jobb és igy nekem meg rosszabb is lett a végeredmény második végigjátszásra
#16
#2: Nincs ezzel semmi baj, nem neked való. Nem mindenki szereti a sztoriorientált, nyitott világokkal operáló, rendkívűl erős atmoszférájú fps-eket, amik nagy sikerű könyv alapján születtek. Ergo durva háttérvilággal és loral.
#15
#1: +1
#13
Meg is érdemli,mert eszméletlen jó játék lett ! :)
Kicsit sajnálom ,hogy a magyar piac ennyire "kicsi"...külföldi fórumok teli vannak vele és oda vannak a játék különleges hangulatáért...itt meg...sajnos hazánkban néha tényleg az az érzésem amibe nincs gépfegvyer vagy focilabda az nem igen lehet sikeres....
#12
#5: Pont azért se volt kedvem azt beszerezni. Pedig dok helyen hallom milyen jo rész lett.
#7
#6: Eladások szempontjából igaza van, és erre vonatkozó megjegyzésre is válaszolt. Az hogy van akinek “nagyon bejön” az ebből a szempontból irreleváns. Kasszát egyik se robbantott.
#6
#2: Minden volt, csak erős közepes nem. A 2033 Redux és a Last Light szerintem az elmúlt évek egyik legerősebb atmoszférájával rendelkező játékai.
#5
#4: Jó a Primal...de egy biztos, ami nem löfegyveres harc, annak csak árt a FPS nézet, dárdákkal FPS-ben harcolni, írtó nagy katyvasz, rendesen elszédültem néha a sok kapodástól.