Sam Fisher is kér a PlayStation 3-ból

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a legtöbb platformra így is a Splinter Cell: Double Agent jelent meg a sorozat történelmében, a fanszia Ubisoft nem éri be ennyivel: megjelentetik PS3-ra is a cuccot!
Bár a legtöbb platformra így is a Splinter Cell: Double Agent jelent meg a sorozat történelmében, a fanszia Ubisoft nem éri be ennyivel: megjelentetik PS3-ra is a cuccot!

Ugrás a galériához

A Sam Fisher negyedik világ körüli küldetéssorozatát már nem csupán a PC-, PS2-, XBOX- és GC-tulajok élvezhették, hanem az X360- és Wii-játékosok is magukévá tehették nemrégen az aktuális részt, mely a Double Agent alcímet viseli. A Ubisoft bejelentése szerint márciusban PlayStation 3-ra is megjelenik az új epizód, mely tartalmaz majd számos exkluzív fícsört is a trend kedvéért, úgy mint speciális, csak a PS3 Sixaxis elnevezésű mozgásérzékelős kontrollerére tervezett irányítást és új többjátékos pályákat és skineket. Sunyulós beállítottságú, PS-fan olvasóinknak kötelező vétel lehet a cím!

4.
4.
ballcsy2
kinek van meg superman returns the videogame xbox-on , ugy hogy van a városban magas vasút meg lánchíd féle híd??

az hol vette meg??

előre is kössz!!
3.
3.
Yokozuna
Rod: ezt biztos forrásból tudod. Ugye?! :)
2.
2.
ballcsy2
Sziasztok!!!



Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?



Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.



Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.



A többit majd, személyesen .

1.
1.
fojesz
A PS3-nak másképp működik a kontrollere, valójában a Wii vezérlése a furcsa kinézetű kontroller általi irányítás miatt forradalmibb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...