Íme, a Super Bowl legjobb trailerei

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Super Bowl minden évben az egyik legnézettebb TV-s esemény, így nem csoda, hogy az amerikai foci mellett rengeteg érdekesség is az előtérbe kerül. Ezúttal az izgalmasabb előzeteseket gyűjtöttük össze.

Avengers: Endgame

Ha fontossági sorrendben szeretnénk haladni, akkor valószínűleg a legtöbb ember egyetértene azzal, hogy a Bosszúállók legújabb részének vadonatúj 30 másodperces reklámja kerüljön az első helyre. Íme:

Captain Marvel

A Marvel ezúttal két filmmel is jelentkezett, ugyanis nem meglepő módon ismét promózták a márciusban a mozik vásznára kerülő, Brie Larson alakította Captain Marvelt.

Toy Story 4

Kedvenc életre kelt játékaink története is folytatódik. A félperces teaserben Buzz Lightyear a karneváli céllövölde fődíjának járó helyéért küzd meg egy plüss csibével.

Us

Jordan Peele a Get Out után újabb rémisztő alkotással jelentkezik, melyben Lupita Nyong’o és Winston Duke négytagú családja, illetve a család különös másolata kapja a főszerepet.

Hanna

A 2011-ben azonos címmel bemutatott film saját sorozatot kap az Amazonnak köszönhetően. A fiatal bérgyilkosról szóló történet premierjéig ráadásul nem is kell várni sokat, hiszen az eredeti tervek szerint még mától elérhetővé válik az Amazon Prime Video felületén.

Alita: Battle Angel

James Cameron és Robert Rodriguez mangaadaptációja is megkapta a saját reklámszpotját. A teaser alapján meglehetősen látványos és pörgős film vár ránk a mozikban február 14-től.

The Handmaid’s Tale

A Hulu meglehetősen sötétre sikerült futurisztikus disztópiája hamarosan megkapja a harmadik évadját, melybe most néhány pillanatnyi betekintést kaptunk.

Scary Stories to Tell in the Dark

Az Alvin Schwartz azonos című könyvéből készülő film augusztusban fogja hozni ránk a frászt, melynek produceri feladatait egyébként az Oscar-díjas Guillermo del Toro látja el.

2.
2.
#1: A Captain Marvel eleg nyomi lett mit log ott fel oraig a vonat oldalan, mintha nem tudna visszamaszni, pedig repulni is tud... Aztan hopp felugrik es bebassza a vonat tetejet lazan :-) ehh...
1.
1.
t0mchee
Hát ezek csak Teaserek, de attól még jók lettek. :D Főleg az Endgame :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...