CTR: Nitro-Fueled - rengeteg gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2019. február 4.
  • Videó
Link másolása
A külföldi gamer sajtó már most kipróbálhatta az idén nyáron érkező Crash Team Racing Nitro-Fueled-ot, mi pedig egy csokorba szedtük a tiszta gameplay és az összehasonlító videókat is.

Rengeteg külföldi gamer oldal idő előtt próbálhatta ki a Crash Team Reacing Nitro-Fueled korai változatát, az embargó pedig ma délután járhatott le, hiszen az internetet elözönlötték a játékmenet-videók. Mi pedig mindezt a nyakatokba zúdítjuk. Jó szórakozást!

Velünk vagytok még? Ha még nem nyelt el titeket a Dingo Canyon, akkor nézzetek bele ezekbe az összehasonlító videókba is! Hiába örök ez a stilizált, rajzfilmszerű látványvilág, a Beenox csapata tényleg kitett magáért, hogy a mai sztenderdekhez igazítsa a Nitro-Fueled grafikáját.

A Crash team Racing Nitro-Fueled június 21-én gördül be PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

61.
61.
Yanez
#56: Te voltál az, aki kijelentette, hogy ezt csak hdsították, miközben egy mezei játékosnak is lejön, hogy ez nem remaster, hanem remake. Ide még szakértelem sem kell, de most is azt mondod egy játékosnak nem kell értenie hozzá. Akkor viszont, ha nem értesz hozzá, minek erőlködsz?
56.
56.
PS4jacksony
#48: Egy játékosnak miért kellene értenie a játékok technikai miértjéhez a tesztek is azt értékelik amit látnak nem azt,hogy oldották meg technikailag ezt vagy azt...

Ez elég fals volt .....
52.
52.
PS4jacksony
#50: Félreértettetek pont azért haragszom erre a remasterre mert szeretem a műfajt és annak idején kedvenc volt ..És nehogy már azt mondjátok majd ez a látvány a a PS4 pro ez viccnek is rossz nagy Hozzáértők 94 óta játszom mindent láttam már nem esek mindentől hasra és Grafika buzi se vagyok de ez a látvány nem tudom miért nekem nem megy le a torkomon 2019 ben .....5K imacen nézve sem változott a véleményem.....
50.
50.
Yanez
#48: De amúgy jó tudni, hogy pár effekt annyira számít, ha szebb lenne, akkor a játék is érdekelne és megérné a vételt. Pontosan, kizárólag a csillivili számít, mert kit érdekel, hogy maga a game mennyire jó vagy rossz? A vizualitás a lényeg, a többi nyugodtan lehet bugos, tartalmatlan, monoton és élvezhetetlen.
48.
48.
Yanez
#40: "...nem egyszerűen hdsíteni..."

Ha már minimálisan sem értesz a játékok technikai oldalához, akkor nagyon nem kéne próbálkoznod mindenkinél okosabbnak látszanod, mert így nem csak a véleményed hitelességét veszíted el.

Amúgyis itt szerintem mindenkinek az jön le a kommentedből, hogy utoljára 10 éve játszottál ps3-al és mintha egy nokia 3310-esen nézted volna a fenti videókat. Ennyire nem lenni a dolgokkal képben... te tudod. Az, hogy neked nem tetszik és nem jön be, az idáig teljesen okés, de ennyi zöldséget összehordani...
42.
42.
PS4jacksony
2:27

https://www.youtube.com/watch?v=IcEV14HqW5c

Mozog a motor a Kartban ilyen apróságokra gondolok ja ez egy 2010 es PS3 as játék de hát tudjátok...Ezért mondom ,hogy a a mostani kress kajak ps3 as szint...
36.
36.
PS4jacksony
#35: Nem vagyunk egyformák nekem Akármilyen Remake ...Resident Evil 2 - Nshane Triology azok jók lettek de ez.....
Egyszerűen faszságnak tartom majd PS5 ön is jönnek ilyen remékekkel meg már már mobilos grafikával....
Ez számomra nem egy igényesen felújított játék ennyi az egész...
35.
35.
Yanez
#32: Te sem gurigáztál már egy jó ideje ps3-at! Amúgy ez egy rajzfilmes gokart játék, nem pedig gran turismo.
31.
31.
cyberstaker
#30: Én a mai napig tolom a régi crasheket, és tényleg könyebbek volt. A fizika csak picit lett más. A hitboxok változtak meg jelentősen, aminek következtében nehezeblbnek érződik a játék. Régi játékokban, kb a levegőben is tudott állni crash. A felújított változatban ha egy picit is lelógsz, akkor le is csúszol a picsába. A videókból ítélve itt is változik majd egy picit a gokartok fizikája (harmadik csúszás túlságosan egyenesbe rántja a gokartot), a fegyverek fizikája (védőpajzs, bomba) , a dobozos powerupok pedig a valamiért egy picit a föld felett lebegnek. A menü design sem az igazi szerintem, ezzel a jellegtelen kék, mintás valamivel... ez nem illik ide. Remélem csiszolgatják még. De ha nem akkor is első napos vétel :D
26.
26.
JohnSpartan
Ez is be lesz tárazva mint a trilogy!
Én amugy már csak a Tenkaichi 3 at várom egy laza remake-re! Nem is értem hol van már...
16.
16.
Tbone1942
Most làttam a videón hogy lesz, kiràly!
15.
15.
Tbone1942
Osztott kèpernyő lesz konzolon mint anno Ps1 - en? Baràtokkal birtuk 4-en tolni egyszerre...próbàltam màr utànnaolvasni de sehol sem talàltam semmit, mindenhol csak az online multiplayert emlegetik.
13.
13.
PS4jacksony
Megértem,hogy Chras Kart de remélem a látványon csiszolnak még 2019 ben többet várnék jobb effekteket dinamikusabb látványt várnék és az idejétmúlt játékmeneten is lehetne még gondolkodni. Ezt így már láttuk....
12.
12.
pkflavio
#10: Mario Kart az Mario Kart... De ez se semmi ;)
6.
6.
Darksiders84
#3: Legalább van ami mozgat sokan szír szar unalmas meló után vagy mellett már csak vedelnek hogy elviseljék. Én biztos beszerzem a gyerekkel tuti jól elleszünk vele így hogy már rendesen tudja kezelni a joyt végre.
3.
3.
DarkLord
Ez régen ütött most is fog? Mert a kaland részek ütöttek , amikor újra kidobták, de ebben szerintem nincs annyi kraft, hamar ráun az ember. Bár volt az F1-nek is egy ilyen változata és azt vettem észre, hogy többet játszok vele, mint a normális F1 játékkal :D Szóval el lehet még 41 éves fejjel is ilyenekkel lenni (hu ezeket a számokat még el sem hiszem a nikkem mellett, mindig eszembe juttatja, hogy egy vén szar vagyok, aki még mindig játszik :D).
2.
2.
Metrox
Kár, hogy a PC-re később jön. De legalább a Sonic Racing-el el leszek addig. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...