Tényleg FPS-en dolgozik a Creative Assembly

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 5.
  • Hír
Link másolása
Noha a korábbi álláshirdetések alapján már sejteni lehetett, végre bizonyosságot nyert, hogy egy belső nézetes shooteren dolgozik az Alien: Isolation és a Total War-széria fejlesztője. Még a filmrendező, Neill Blomkamp is látogatást tett náluk.

A múltban számos álláshirdetés utalt arra, hogy ismét FPS-en dolgozik a Creative Assembly, ám most a stúdió legújabb tweetje kvázi megerősíti az értesüléseket, méghozzá úgy, hogy a csapat elújságolta, hogy a District 9 rendezője, Neill Blomkamp betekinthetett náluk egy új lövölde színfalai mögé, és még csoportkép is készül róluk.

Blomkamp számára nem idegenek a videojátékok, majdnem megrendezhette a Peter Jackson-féle Halo-sorozatot, de az Alien világához is van köze, egy ideig tervben volt, hogy ő rendezi legújabb filmet, ám végül a veterán Ridley Scott állt elő az Alien: Covenanttal 2017-ben.

Talán Blomkamp kreatív tanácsadóként, vagy valamilyen komolyabb szerepkörben dolgozik be az új FPS-be? Akárhogy is, a mostani bejelentés egy teljesen új frencsájzról szól, nem pedig az Alien: Isolation folytatásáról, bármennyire is sóvárog után a közösség. Reméljük azért, hogy a nemrégiben megjelent mobilos Alien: Blackouton kívül van még terve az IP-vel a Segának!

3.
3.
KopyAti
Szomorú vagyok, hogy nem Isolation folytatás lesz, de remélem csak jól tudnak titkolózni!
2.
2.
Ha Blomkamp akkor Alien lesz, szeretett volna o filmet is csinalni, jeeee! Csak ne kiabaljam el :-)
1.
1.
Back2U
Valami jó kis mobilos FPS király lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...