Kingdom Hearts III - ötmillió példánnyal rajtolt el

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Square Enix a Kingdom Hearts hivatalos Twitter-oldalán mondott köszönetet a rajongóknak, amiért a január végi premier óta több mint ötmillió példányt szállítottak le a sorozat harmadik részéből.

A Square Enix közel másfél évtizedig éheztette a Kingdom Hearts rajongóit, így nem meglepő, hogy a játék elképesztően erősen nyitott az Egyesült Királyságban, miközben világszerte is remek eredményeket tudhat magának a január végén megjelent harmadik rész.

A 13 évvel ezelőtt, még PlayStation 2-re megjelent második részt követő folytatás ugyanis a sorozat legjobb rajtját produkálta, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy a kiadó eddig több mint ötmillió darabot szállított le a játékból. Ebben benne vannak a digitális értékesítések is.

A Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

24.
24.
RangerFox
Egyelőre még csak az első rész közepén tartok, de én is megveszem ezt pár napon belül. Nagyon különleges jrpg :)
23.
23.
kamgecam
#22: Én is bírom Jimbo bácsit, a túlzásaival együtt. Nagy mókamester! :)
22.
22.
tundrish
Ezen baromi jókat röhögtem:
http://www.thejimquisition.com/kingdom-hearts-is-stupid-gibberish-the-jimquisition/

Amúgy persze Jim szerint is jó a game:
http://www.thejimquisition.com/kingdom-hearts-iii-mickey-mouse-operation-jimpressions/
21.
21.
Darksiders84
#12: Elsőnek a Herkules majdnem elvette a kedvem mivel olyan gyenge előző generációs grafikája van a világnak hogy csak lestem de mondjuk a karakterek mindig minden világban jobban kidolgozottak mint maga a pálya de később rájöttem hogy régi a mese ezért ilyen a látvány Herkules esetében a többi utána már rendben van. Aranyhaj után nekem Toy Story aztán most a Jégvarázs ahol a főellenfél megszámolhatatlan kb 10 HP csíkos elég hosszadalmas. Közel 20 óránál járok 22 szinten. Minden világ más tényleg szerencsére.
20.
20.
Shifty
#16: Kérlek, fejezd be a személyeskedést! Köszi!
17.
17.
kamgecam
#13: Nekem is meg a Megalázottak és megszomorítottak és persze a Bűn és Bűnhődés is nagy kedvenc. Egyébként nem a Kingdom Heartsról hanem a Persona 5ről beszéltem.:)
16.
16.
godach
#15: kimoderált üzenet
15.
15.
godach
#14: kimoderált üzenet
13.
13.
Mortis
#6: azért ne essünk már át ennyire a ló túloldalára. elhiszem hogy több van ebben a játékban mint amennyi elsőre látszik s amennyire ismerem az előző részeket, ha más nem, komplexek és valóban 'Mentális erő' kell ahhoz hogy feltudd fogni és megérteni. azonban, Dosztojevszkij még így is egy egyszerűen fogalmazó, emberközeli író, míg ez a játék disney és finalfantasy karakterek harcát mutatja be...érted, az elsőnél nem kell elvonatkoztatni az egész 'lényegétől' hogy láthass kritikát és üzenetet.
mellesleg a Karamazov testvérek a legjobb.
12.
12.
Tidus
Hát én direkt nagyon lassan haladok...probálok felfedezni minden zeg-zúgot ,pluszba azért rendesen grindelek is(legnehezebb fokozaton tolom)...szóval viszonylag az elején vagyok...Aranyhaj világa! :D :)
3.
3.
Darksiders84
#1: Tényleg jó mondjuk nekem azért nem év játéka de így hogy nem ismerem a régebbi részeit ismeretlenül is teljesen szórakoztató eléggé változatos tud lenni a varázslatos harc a főellenfelek meg elég izzasztóak 15 óra után.
Tidus Te hol tartasz hány óránál hányás szinten vagy?
1.
1.
Tidus
Nem csoda ! Eszméletlen jó játék lett....valószínűleg nálam már a személyében megvan az év játéka ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...