Kingdom Hearts III - ötmillió példánnyal rajtolt el

A Square Enix a Kingdom Hearts hivatalos Twitter-oldalán mondott köszönetet a rajongóknak, amiért a január végi premier óta több mint ötmillió példányt szállítottak le a sorozat harmadik részéből.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
Egyelőre még csak az első rész közepén tartok, de én is megveszem ezt pár napon belül. Nagyon különleges jrpg :)
#23
#22: Én is bírom Jimbo bácsit, a túlzásaival együtt. Nagy mókamester! :)
#21
#12: Elsőnek a Herkules majdnem elvette a kedvem mivel olyan gyenge előző generációs grafikája van a világnak hogy csak lestem de mondjuk a karakterek mindig minden világban jobban kidolgozottak mint maga a pálya de később rájöttem hogy régi a mese ezért ilyen a látvány Herkules esetében a többi utána már rendben van. Aranyhaj után nekem Toy Story aztán most a Jégvarázs ahol a főellenfél megszámolhatatlan kb 10 HP csíkos elég hosszadalmas. Közel 20 óránál járok 22 szinten. Minden világ más tényleg szerencsére.
#20
ShiftyModerátor
#16: Kérlek, fejezd be a személyeskedést! Köszi!
#19
#18: :D Na na azért mindennek van határa kérem szépen! Házas vagyok mit szólna az asszony!:D
#17
#13: Nekem is meg a Megalázottak és megszomorítottak és persze a Bűn és Bűnhődés is nagy kedvenc. Egyébként nem a Kingdom Heartsról hanem a Persona 5ről beszéltem.:)
#16
Kimoderált üzenet
#15
Kimoderált üzenet
#14
#10: Amm, elküldöm privátba a psn nevem és kipróbálod share playbe a P5 ha gondolod! Mi "közösségromboló ingerszegény jószágok" tartsunk össze! :D Haj Nyarlako, öszintén bevallom rég szórakoztam ennyit egy "közösségi" oldalon! Úgye mellém állsz és megvédesz a nagy rossz csúnyaaaa bácsiktól???Légysziii, légyszii, légysziiiii! xD
#13
#6: azért ne essünk már át ennyire a ló túloldalára. elhiszem hogy több van ebben a játékban mint amennyi elsőre látszik s amennyire ismerem az előző részeket, ha más nem, komplexek és valóban 'Mentális erő' kell ahhoz hogy feltudd fogni és megérteni. azonban, Dosztojevszkij még így is egy egyszerűen fogalmazó, emberközeli író, míg ez a játék disney és finalfantasy karakterek harcát mutatja be...érted, az elsőnél nem kell elvonatkoztatni az egész 'lényegétől' hogy láthass kritikát és üzenetet.
mellesleg a Karamazov testvérek a legjobb.
#12
Hát én direkt nagyon lassan haladok...probálok felfedezni minden zeg-zúgot ,pluszba azért rendesen grindelek is(legnehezebb fokozaton tolom)...szóval viszonylag az elején vagyok...Aranyhaj világa! :D :)
#11
#9: :D
#8
#7: Ne szerénykedj! Pont ezért fogod érteni, mert rendelkezel önkritikával és alázattal! Ha kijátszottad mindenképpen írj róla!
#6
#2: Komoly társadalomkritika van benne. Ilyen mélységekben csak Dosztojevszkij mutatott rá a társadalmi igazságtalanságokra ilyen kristálytisztán konkrét emberi életeken keresztül. Tele van érdekes filozófiai utalásokkal és szimbólumokkal az emberi butaság és bűn mélységes misztériumáról nem is beszélve. Remek diplomamunkát lehetne belőlle írni. Vannak a legjobb játékok meg az év játéka, generáció játéka kategóriák. Ha ezt be akarjuk sorolni akkor a legfontosabb játéknak cimkézhetjük. Emellett pedig a legstílusosabb játék amivel valaha játszottam. :)
#5
#2: Én a “bűnös” exluzív szót pl. erre a játékra használom. Szerintem csak ezért megéri a PS4. Elképesztő tartalom van benne. De persze nem vagyunk egyformák.