Apex Legends - megvan az elsőéves ütemterv

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 5.
  • Hír
Link másolása
Tegnap este elrajtolt a hétvégén még csak pletykált Apex Legends, a Titanfall univerzumában játszódó battle royale-mellékszál. A Respawn Entertainment és az EA hosszútávra tervez a játékkal, így az elsőéves ütemterv is befutott.

Ahogy arról délelőtt beszámoltunk, tegnap hivatalosan is elrajtolt a Titanfall világában játszódó Apex Legends, ami lényegében egy battle royale-szabályrendszerre épülő mellékszál, falon rohangálás és titánok nélkül. A játékot az első óráiban közel egymillióan próbálták ki, ráadásul a visszajelzések eddig abszolút pozitívak, így nem kizárt, hogy végre egy új szereplő is tartósan megragad a Fortnite és a PlayerUnknown's Battlegrounds uralta mezőnyben.

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment tervei mindenesetre hosszú időre szólnak, így bemutatták az első évben várható újdonságokat. A tervek szerint négy szezont kapnak a játékosok idén, amelyek márciusban, júniusban, szeptemberben és decemberben rajtolnak majd el. Az első évadban kapunk egy Fortnite-hoz hasonló Battle Passt, míg a folytatásban főleg új fegyverek, játszható karakterek és lootok kapnak majd fontos szerepet.

A Battle Pass limitált ideig elérhető kozmetikai kiegészítőket fog tartalmazni, mindegyik nagyjából 100 különböző ajándékot rejt majd. A megszerzett dolgokat megtarthatjuk, ráadásul a bérlet exkluzív kozmetikai kiegészítőket és véletlenszerű Apex-csomagokat is tartalmazni fog, amelyek többek között Legends-külsőket rejtenek majd.

Emellett a csapat az Eurogamernek elárulta, hogy tervezik, hogy cross-play lehetőséget kapjon a játék, viszont fejlődésünk nem lesz átemelhető, így ha PC-ről például PS4-re váltunk, akkor mindent újra kell kezdenünk.

Az Apex Legends free-to-play modellt követ, a mikrotranzakciók során csak kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tölthető le.

5.
5.
Magie
Ez egy újonnan induló Apex Legends Discord szerver kizárólag magyaroknak.
- Csapatkereső (PC/Origin, Playstation, XBOX)
- Hírek, Frissítések
- Stream megosztás
- Youtube megosztás

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/3Ee4spM
4.
4.
shatterhand
#3: Lehetne. Meccs vegi farokmutogataskor vagy lobbyban van. Mivel mashol nem lehet látni ezert ha ezt a részét minimalra veszik loszart se er. Előző két codban volt "ertelme".
3.
3.
simon 555
#1: Overwatch, COD, ,BF? Mindben vannak karakter skinek :D
2.
2.
Raam989
#1: Játék előtt / után láthatod magad és tudod mutogatni az e-péniszt másoknak is.
1.
1.
shatterhand
Nem zavar ,ha masolnak egymásról a cégek,de ez fps. Fortniteban van letjogosultsaga a skinnek. Itt kevésbé,hisz nem latom meccs alatt. Másé meg kit érdekel.
Marad a fegyverskin. Hmm, oké.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...