Mortal Kombat 11 - Kabal és D’Vorah is csatlakozott

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 6.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm Studios tegnap este két visszatérő karakterről is lerántotta a leplet. Az egyikük a kampós karddal felvértezett Kabal, a másik Kotal Khan jobbkeze, a rovartestű D’Vorah. Előbbi saját előzetest is kapott.

A chicagói tél miatt tegnap éjjelre halasztott livestreamben bemutatkozott a Mortal Kombat 11 legújabb hőse, Kabal. Két horgos kardja van a fickónak, elég félelmetesen néz ki. Legutóbb a 2011-es részben találkoztunk vele.

D’Vorah nagy kedvenc volt sokak számára a Mortal Kombat X-ben, így kimondottan örülünk neki, hogy a rovarhölgy a legújabb részből sem hiányzik.

A fenti videóban Kabal mutatkozik be, lent pedig a teljes streamet végignézhetitek.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg Európában május 10-én fut be a Switch-verzió.

14.
14.
kexiaxel
#13: Így gondolom én is...
Valamint a 9. és a 10. részben a kritikusok eléggé hangot adtak a karakterek kinézetének hasonlóságára az arcokat élettelennek itélték mimikákat pedig borzasztónak.
Gondolom ezért volt ez a döntésük.
13.
13.
Nicodemus
Sötét világom. He? Akkor máshogy, hátha úgy sikerül megérteni: Itt nem a rondaság dicsőitése a cél és nem is az esztétika relativitásának bizonygatása vagy a természetes szépség irigy kigúnyolása. Hanem azzal az irányzattal való szimpatizálás ami ilyen naturális, realisztikus hatást kelt bennem. Mert elhiszem hogy él egy pont ilyen külsejű csaj pl. (legyen szó mondjuk Sonya-ról.). Abban pedig konszenzus van hogy lehetne sokkal szexibb, vonzóbb, mégsem érzem úgy hogy ne működhetne így is remekül a karakter ahogy van, sőt lehet hogy a legbadass-ebb Sonya lesz.
11.
11.
Max3000
#10: Az ilyen dolgok a saját lelkivilágod kivetülései mint a recskázás stb....

Igenis a képernyőn szerepeljenek már kellemesnek mondható arcok ha filmről ha játékról van szó.Semmi köze ennek a sötét világodhoz.
10.
10.
Nicodemus
#9: Vegyük pl. Sonya-t. Katona csaj aki tudja hogy rugja szét a segged, az ő karaktere sokkal hitelesebb attól hogy nem csináltak belőle cica babát. De Cassie is egy hihető arc berendezéssel rendelkező karakternek tűnik a kiszivárgott képen. Nem olyan szimmetrikus viaszbaba fejük van mint az X-ben. És ez biza nem zavar ahogy az sem hogy downgrade-elték a mellméretet és a kihívó öltözködést. (Ha recskázni akarsz tökéletes idomokra és pofikra akkor: DOA)
Meg Scarlett pl. sztem továbbra is jól néz ki, ahogy a többiek is. Sőt, van aki "szebb" is lett mint volt (Kano).
9.
9.
Max3000
#8: Ronda emberekkel vagy körülvéve?
8.
8.
Nicodemus
Semmivel sem néz ki rosszabbul mint régen, sőt...
Az arcok amúgy furán hatnak valóban mert elég valóságosak lettek de egyáltalán nem szépek ami nekem tetszik, így hitelesebb.
Az egész játékon azt érzem hogy hallgattak azokra akik nem voltak elájulva az X-től. Mert bár egy remek játék volt az is de kissé túl modorosan darkosították most meg kb. jönnek vissza a színek.
7.
7.
Kabal volt a legjobb arc mk3-ban.
https://www.youtube.com/watch?v=ThDkCizU1oM
6.
6.
#4: Hát eléggé fura fejük van a karaktereknek. Nem tudom milyen lesz az eladás, de ez így gyenge, még akkor is, ha több skin lesz. Ha ilyen marad, akkor inkább megveszem az X-et.
5.
5.
Batman
#4: A gear váltható!!! De a pofa nem, sajnos.
4.
4.
szekeres91
Én vártam, hogy Kabal benne legyen, de ez a kinézet.... ??? Mint egy buckalakó meg egy predator keveréke...
3.
3.
kexiaxel
Mikor lesz a következő stream?
2.
2.
DarkLord
#1: Na ja , aki kitalálja ezeket az is elmehetne egy brutális sorozat gyilkosnak, mert ötlete van hozzá :D De amúgy tényleg elég jók és még, mindig tudnak újat csinálni úgy, hogy alapból, azért van benne régi elem is, mint pl. Sub fejkitépése vagy Scorpion elégetéses kivégzése, mindig kicsit csavarnak rajta, hogy frissnek hasson , de oldschool is maradjon egyben. Tényleg tetszetősek eddig, amiket mutattak.
1.
1.
Batman
Ezek a fatality-k magukért beszélnek. (Bár Kabaél kb 90%-ban Flash supermove-ja, de ettől most tekintsünk el)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...