Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
Uj need for speedet alig varom, imadom a sorozatot, a payback is kurva jo volt szerintem, meg mindig az egyetlen igazi arcade autoverseny plusz rendorok. Forza is arkad, de ott megis a kanyarokban nagyon le kell fekezni meg szepen kell menni azert, a need for speed meg ezt a full arcade vonalat koveti, mint peldaul a blur. Mondhat barki akarmit, az igazi arcade autos jatekok teljesen kihaltak, ilyenek jottek az utobbi egy evben hogy onrush pff. Szoval lehet szidni a need for speed sorozatot, de meg mindig a legjobb full arcade autosverseny sztem.
#26
#25: Utolsó mondat remek mód kivetelezett, ötletes poén lett :D néha érdemes olvasni azért a veszekedéseket, ez tényleg jó volt, gratula
#25
#24: Nem tudom... most hogy alaposan körbenézek, lehet te vagy itt a legkémenyebb 17 éves. Inkább meghúzom magam. De örülök is, mert még van 40 óra szórakozásom amíg egy kalap szarrá válik a játék.
#24
#23: Nekem 80 óra. Szóval ne pattogj itt a vak szemeiddel. Igen játszom vele, mert jelenleg nincs jobb FPS amit játszanék. De annyi hibája van, hogy már kezdem unni.
#23
#21: Tehát szar, a tököd tele van vele, de naponta játszod... GG... Nagyon hiteles. Főleg, hogy minden EA cikk alatt köpködsz.

Ajánlom kezdj valamit a gépeddel, mert a 40-45 óra alatt egyszer sem volt nálam betöltési hiba... Ezt a jútúber haverjaidnak is megmondhatod. :)
#22
#20: Ha követnéd a gamer jutbobosokat, tudhatnád, hogy AKA ART is BF tartalommal foglalkozik, persze nem JackFrags szinten, de neki is tele a fasza a sok hibával.
#21
#18: Ezt benézted faszikám :) Naponta játszom vele és a faszom tele vele, hogy minden második pálya betöltésénél buggol és végtelenségig tölt. Már a die hard BFV fanoknak is tele a bré az ügyetlen bénázásától, csak neked meg Pa-Csíra haverodnak lóg ki a svéd kolbász a szájából. Egyszerűen szánalmas, sose vártam volna, hogy 8 évvel a BF3 után ezzel jönnek ki.
#20
#16: Mert valami noname fax csinált videót a játékról, te meg készpénznek veszed.. mondd, kamu oldalak alá nem kommentelsz facen?
#19
#18: Buzi EA rohadjanak meg, szemetek, szar minden játékuk, de ki se próbáltam 2 éve eggyet se!!! - na eddig tart a gk community esze.
#18
#16: Remek, amikor valaki kioktat egy játékkal kapcsolatban, amivel viszonylag aktívan játszom, miközben Ő nem, de másoktól látott videót... Megjelenésekor találkoztam ezeknek a hibáknak felével sem egyébként, de még fölényesen hirdesd tovább a véleményed egy játékról ami meg sincs és nem játszol vele...

Ha megengedet, hogy véleményt formáljak konkrét fogyasztójaként a terméknek, nem csak olyan "kirakatnézegető, plázalotyóként" mint te, egy dolog van ami zavar, a kezdeti sebzési rendszert és jobban szerettem...
#17
#6: olvass kicsit utána ennek :)
#16
#13: Tessék, vedd ki a dobókockákat a szádból, 200 hiba (azóta már néhányat peccseltek, de újak is jöttek)

https://www.youtube.com/watch?v=sZYuzoVIlr4&t=347s
#15
Egy Garden Warfare-nak nagyon tudnék örülni.
#14
#6: Miért kell hülyeségeket írni,ha létezik már a google?Biztos azért tart a 4.résznél is a gow,mert sikertelenek az eladások.Asszem 7 millió példány kelt el(lehet több) ami már több mint 400 millió dollár bevétel.Ha 200 milliós költségvetésű játék lenne(talán a gta 5 ekörül mozog) akkor is jól jártak volna.
#13
#12: Milyen bugokkal találkozol manapság? Csak hogy figyeljek már fel én is rájuk, ha már néha-néha játszom is vele.
#12
"A sikertelenség részben a Battlefield V csúszásának tudható be, amiből az említett időszakban 7,3 millió egység talált gazdára, ami szintén kevesebb a vártnál. Az EA szerint az is gond volt, hogy a single kampányra túl sok erőforrást fordítottak a multi helyett."

A nagy lófaszt ! A pocsék PR, erőltetett PC a játékosokat tanulatlanoknak nevezni na és persze azt mondani, hogy akkor ne vegyétek meg.Amúgy meg az egész játék még mindig egy tartalmatlan bugos alpha verzió. 2 hónappal a megjelenés után.
#11
Ide azt az új Titanfallt
Amúgy megleptek, a második buktája után jó ideig nem vártam új részt
#10
Az EA mehet a...
Amit a Star Wars kapcsán művelnek már azért is szívlapát járna, pedig még van pár bájos húzásuk.
#9
"Maga a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson is bevallotta, hogy nehéz negyedéven vannak túl, hiszen nem teljesítették az elvárásokat" Talán nem kellett volna elkaszálni az összes Star Wars játékokat!!! Csak vennék már el tőlük a jogokat.
#8
#6: Ezeket honnan veszed?
Megvan azokon a profit nyugodt lehetsz. Az EA és társai meg mértéktelen profit elvárásokat támasztanak, és folyamatosan olyan marketing büdzsékbe mennek bele ami majdnem annyi vagy több a fejlesztésnél is. Még a bukott BFV (2-3x ennyi eladást vártak) is bevételt termel, csak nem amennyit vártak a befektetők és részvényesek.