A Disney szerint remek partner az EA

Bob Iger, a Disney elnöke az Electronic Arts pénzügyi konferenciája után adott interjúban elmondta, a lootbox-botrány ellenére teljesen megvannak elégedve a kiadóval és annak munkájával.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#20: Nem mindegy, hogy az, vagy csak annak nevezzük. Én is nevezhetem magam nagyon okosnak, de attól még nem tartom magam annak. (Lehet kezdeni a hülyézést nyugodtan a kétbiteseknek).
#19
Tehát mindenki utálja őket, ezért veszi meg mindenki az új SW jegyet/játékot...

Itt már nem a rajongókra építenek, nem is azokra a potenciális vásárlókra, akiket esetleg meg lehetne fogni valamivel.

Itt is az megy, mint itthon a politikában: a leghülyébb, kontrollálható csoporthoz jusson el a kampány, és nyert ügyünk van. Az értelmiség le van szarva, lehetőleg csökkentsük a méretét (lsd. Metro-PC-Epic hír).

Szép új világ.
#18
Két mocsoksz*r játék 6 év alatt és még tapsolnak is hozzá. Ezek tökéletesen egymásra találtak....kár, hogy ezt az egészet a Star Wars bánja és több tízmillió gamer....
#17
Több SW játék kéne, más és más játékstílusban. De szarnak rá.
#16
#6: Nem ide tartozik de pont jó multkór éltünk ezzel a hasonlattal haverokkal az új The predator filmnél... csak ott Shane Black volt az erőszakoló és a Predi az áldozat! :DDDD
#15
#6: :D ott a pont!
#14
F
#13
#6: Szép hasonlat volt faterka!
#12
#2: +1
#11
RIP SW játék jogok...
#7
#6: +1
#5
#1: Azért remek partner mert más már bottal se piszkálná meg a Star Wars licencet, maximum a City Interaktív félék :D

Hasbro pénzügyi jelentését érdemes átnyálazni, brutálisat buktak Star Wars figurákon, de amíg le nem jár a szerződés nem szállhatnak ki.

EA-nak ennyit ért, 6 év alatt 2 játék.
#4
Elhiszem, nekem a Star Wars Battlefront 2 a kedvenc játékom per pillanat, az origin access miatt, ha nem került volna be akkor kihagytam volna! A multi király, a story egynek elmegy, de a multi az nagyon baszó. Amióta bent van csak azzal játszom.
#3
Remek partner?
#2
Remek partner, remek. Olyan legendás fejlesztői műhelyeket, stúdiókat nyírtak ki, mint a Maxis, Pandemic, Visceral, Bullfrog, Westwood. Olyan legendás címeket tettek tönkre, mint a Syndicate, Wing Commander, Dungeon Keeper, Mass Effect, Command & Conquer, Dead Space. Csak hirtelen ami az eszembe jut. És nem állnak meg, nagy valószínűséggel a Bioware lesz a következő a listán, ha az mert ha az Anthem nem lesz sikeres, azt nagy valószínűséggel nem fogják túlélni. Remek partner, valóban. Az EA egy nagyra nőtt rákos tumor a játékipar testén.