Assassin’s Creed III Remastered - március végén

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy március végén mutatkozik be a korábban beígért Assassin’s Creed III Remastered, ami a korábbi pletykákkal ellentétben egyelőre biztosan nem jelenik meg Nintendo Switchre.

A Ubisoft megerősítette, hogy március 29-től különálló változatban is megvásárolható lesz az eredetileg az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérleteseinek kínált Assassin’s Creed III Remastered. A csomag tartalmazni fogja a harmadik felvonást, annak korábban megjelent összes letölthető bővítményét (Benedict Arnold and Hidden Secrets, The Tyranny of King Washington), illetve az Assassin’s Creed III: Liberation mellékszál felújított kiadását is.

Mindkét játék támogatja majd a 4K-s felbontást, illetve a HDR-t, továbbá felturbózott textúrákat, új karaktermodelleket és sok más egyéb grafikai finomhangolást is kap mindkét cím, miközben a játékmeneten is eszközölt némi ergonómiát a kiadó.

Az Assassin’s Creed III Remastered kizárólag PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, így a korábbi szóbeszédek, miszerint Nintendo Switchre is átköltözhet a játék, egyelőre nem bizonyultak igaznak.

11 komment - szólj hozzá!