Elképesztően sikeres a Red Dead Redemption 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 7.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two is megtartotta harmadik negyedéves beszámolóját és nem meglepő módon szárnyal a cég. Mindezt lényegében egyetlen megjelenésüknek, a Red Dead Redemption 2 óriási sikerének köszönhetik.
19.
19.
balazska01
Nekem minimum száz òrám van a játékban és még messze nem vagyok a sztori végén...Aki szereti az sztori orientált game-eket profi tálalásban és hajlandó elveszni a részletekben ( főhős, ló pátyolgatása, fegyverek fejlesztése csinosítgatása, vadászat halászat, kincskeresés mini játékok stb) annak ez a játék élete egyik ( ha nem a)legjobb videòjátékos élménye lesz... ahogy nekem is. Aki viszont az “ezt is gyorsan kitolom” típus valoszínűleg csalòdás fogja érni....Ez a játék a hangulatrôl szól... vér profin tálalva. Írom mindezt úgy , hogy tisztában vagyok a hibákkal is... többek között a harcrendszer valòban nem a legerősebb oldala a játéknak....viszont ha rászánod az időt a hangulat nagyon be tud szippantani...és ez mindenért kárpótol
15.
15.
DarkLord
Pedig jó játék amúgy én is vehetjük úgy, hogy kétszer toltam végig egymás után az elveszett mentésem miatt és 2.-ra még jobb volt, mint elsőre. Legközelebb kb. 1 év múlva tuti újra játszom és ugyanúgy élvezni fogom. Az online része nekem nem jött be.
10.
10.
Animejetix
Borzalmasan uncsi szar játék egy kripli lóval... A western műfajt amúgy imádom!
8.
8.
Batman
Fasza játék, de semmi nem motivált, hogy folytassam a sztori után. Plusz az online egy szégyen sajnos, így megváltam tőle. Legdrágább verziót vettem belőle, szóval megadtam a rokinak ami jár, de ennyi.
7.
7.
ollie92
Shifty, a RED DEAD 2 október 26-án jelent meg.
6.
6.
Raptor X
#1: Érdekes, hogy minden ismerősömnek tetszik a RDR2.
Van aki l tudja látni a szépségét. Nekem pld. Witcher3 nem jött be.
Ezekről a megosztó játékokról fogunk beszélni évek múlva is, nem egy fifáról vagy codról. 5-6-7 fős posse, hatalmas móka tud lenni.
5.
5.
Mondi21
#4: Az online rész alapfelépítése gyalorlatilag az mint a GTA5 esetében. Told éjjel nappal lehetőleg 4-5 haverral. Aztán akkor esetleg keresel is pénzt. Az a kiadó amelyik 4-5 évente dob ki játékot nem arra fog törekedni hogy te minnél könnyebben/tovább szórakozzál. Viszont akarja látni a pénzét. Lehetőleg meg triplázódva. Ezzel nincs is baj. Akinek nem tetszik nem veszi meg.
4.
4.
A Pulyka
Olvasgattam a kommenteket az IGN oldalan, es le vagyok dobbenve, hogy mennyi embernek nem tetszik. Meg egyelore en sem vettem meg, mert nem lenne most idom ra, de talan jobb is. Olyan problemakrol irnak, amik engem is elbizonytalanitanak. Rengetegen a hetkoznapi teendokre panaszkodnak. Tul realisztikus, de annal kevebb igy a fun. A lenyeg az, hogy a tobbseg jobban szerette a western bunozo szimulatort, mint mostani formajaban. Allitolag kis adagokban el van vele az ember, de egy ido utan unalomba fullad.
Az online reszere szinten egy rakas panaszt olvastam, hogy allandoan koltozik a tabor, nem lehet birtokot venni es pofatlanul draga minden, kenyszerit a jatek, hogy minel tobbet jatszd. A sok lovaglas mar az elsoben is megvolt, de ott legalabb nem arra kellett figyelned, hogy a lo neki ne menjen a fanak. Egyebken ki volt az a hulye aki ezt kitalalta? A lo nem megy neki a fanak, ahogy a falnak sem, es a szakadekba sem szalad le a valosagban, ugyanis nem sik hulye. Minimum befekel, ket labra all, te meg mesz lefele a picsaba.
En mar csak a poker miatt is megveszem, meg a vilaga is nagyon bejon, de van egy erzesem hogy en is csalodni fogok.
1.
1.
Őrnagy
Érdekes, hogy egy ismerősömnek sem tetszik a RDR 2. Mondjuk 1X ők is megvették.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...