Konzolokra költöznek a Beamdog RPG-i

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén a Baldur's Gate I és II, az Icewind Dale, a Planescape Torment és a Neverwinter Nights Xbox One-ra, PS4-re és Switchre költözik, miután a felújításra szakosodott Beamdog és a Skybound Games kiadó partnerséget kötött.

A klasszikus hardcore RPG-k felújítására szakosodott Beamdog csapata lepaktált a Skybound Gamesszel, így a portfóliójukba tartozó játékok 2019 folyamán konzolokon is megjelennek. Egészen pontosan a Baldur's Gate I-ről, II-ről és a Siege of Dragonspearről, az Icewind Dale-ről, a Planescape Tormentről és a Neverwinter Nightsról van szó, méghozzá az Enhanced-kiadásokról.

Noha a bejelentés a címekhez tartozó platformokat nem említi, a címkék PS4-ről, Xbox One-ról és Nintendo Switchről árulkodnak. A további részletekről, illetve a dobozban mellékelt tartalomról később adnak felvilágosítást a felek.

Addig is örüljünk a hírnek, hiszen nagy szó, hogy a korábbi PC-s klasszikusok konzolokra költöznek, a Switch esetében pedig a hordozhatóság komoly fegyvertény lesz. A március végén zajló PAX East 2019-en már játszható formában állítják ki az említett címeket.

1.
1.
nafrael
Imádtam az összeset! Ha jön tényleg ps4-re tuti, hogy első napon beszerzem! Huuu de örülök ennek most!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...