Apex Legends - tovább tart az iram

Az elmúlt napokban viszonylag nagy sajtóvisszhangot kapott, hogy az Apex Legends alig 24 órával a rajt után máris elérte a 2,5 millió játékost. Szép adat, de nem annyira, mint a 72. órában mért eredmények. Zampelláék túl a 10 millión!

A rendkívüli statisztikát Vince Zampella, a Respawn Entertainment stúdió fejese egy tweetben jelentette be, melyhez később az alábbi sorokat kapcsolta: „Ez egy hihetetlen utazás volt. Teszteltünk és változtattunk. Vitatkoztunk és egyezkedtünk. Olyan pontra jutottunk, ahol éreztük a varázslatot. Tudtuk, hogy kockázatos lesz elvinni a franchise-t ebbe az irányba, ingyenesen játszhatóvá alakítani és meglepetésszerűen elrajtoltatni. De beleszerettünk az Apex Legendsbe, és azt szerettük volna, sőt, akartuk, hogy mások is játszhassanak vele.”

„Reméltük, hogy ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi, de a pozitív vélemények és támogatások ilyen mértékű áradatára még a legvadabb álmainkban sem gondoltunk. A Respawnnál mindannyian köszönjük, hogy adtatok nekünk és az Apex Legendsnek egy esélyt. Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk ebben az utazásban. És ez csak a kezdet! Még sokkal több mindent tartogatunk a számotokra az idei évben.”

Kíváncsian várjuk, hogy vajon miket hozhat még 2019, hiszen Zampella jó eséllyel nemcsak az Apex Legends későbbi frissítéseire utalt: úgy néz ki, hogy a Titanfall is kaphat egy újabb epizódot. Mi, játékosok mindenesetre garantáltan jól járunk.

19 komment - szólj hozzá!