Befutott a Sekiro: Shadows Die Twice gépigénye

Ahogy közeledünk a márciusi megjelenéshez, egyre több információ lát napvilágot a From Software alkotásáról. A részletes gépigény sem váratott már magára, ráadásul meglehetősen baráti lett.

Kommentek

#30
#29: Ha nem játszották a souls játékokkal csak felültél a hardestgameever mémnek akkor nincs miről beszélni.
#29
#28: Persze,hogy gondolkodni kell.Csak nem mindegy,hogy a hülyeség megoldásán,vagy értelmesen összerakott dolgon agyal az ember.
#28
#27: Azzal a harcrendszerrel szintlépés és fegyver nélkül is végig lehet vinni a játékot ha elég jó vagy benne annyira szopatás. 56 poti ivás sincs mert limitált a heal. És igen, gondolkodni kell, nem ad a szádba mindent és húz át kézenfogva egy filmszerű élményen.
#27
#26: Szerintem mi is várjuk ki a játékot.Ez egy bemutató gameplay volt ilyenkor nem látsz 56 game over feliratot.Egyébként a mai napig nem értem miért istenítik a from software játékok harcrendszerét.Attól,hogy gondolkozni kell,mit találj ki a szopatás ellen,hogy utána te is kalamolhass egy kicsit 56 poti ivászata közben,még nem lesz jó harcrendszer valami.
#26
#24: Az meg egyszerűen nevetséges hogy egyesével támadnak csak, szépen kivárják a sorukat.
#25
#24: Látványosabb, de de unalmasabb is. Azok a belassitasok meg borzalmasak.
#24
#23
#22: Javaslom nézz utána. A Sekiro a szokásos From formula. Arcade. Semmi életszerű nincs benne. Ezzel szemben amit eddig a GoT-ból mutattak sokkal szebben leanimált jószerivel valós mozdulatokon alapuló sokkal komolyabb harc.
#22
#21: Sokkal komolyabb harcrendszer, nincs még április elseje.
#21
#20: Nem. Azt sokkal inkább várom. Gyönyörű mozgsok,végre rendes kardozós stuff, sokkal komolyabb harcrendszerrel.
Ez olyan mintha az Assassins Creed Odyssey-t átrakták volna japó köntösbe. Nem rossz,de egetrengetőt nem várok.
#20
Egyébként csak egyedül vagyok azzal,hogy egyáltalán nem érdekel ez a szamurájos játék,mióta megláttam a tavalyi évben bemutatott sucker punch alkotását?

https://www.youtube.com/watch?v=nVhXp6FX7Y4
#19
#18: Legszívesebben szerintem mindenki belepakolná mindenböl a legjobbat, de van hogy nincs keret és szükebben kell beosztani sajnos. Az Asus cuccokban amúgy még nem csalódtam én se, tuningban nincs tapasztalatom de ha szerinted Asus GPU Tweakben felhúzom az órajeleket a HD7950en az ér valamit?
#18
#12: Persze, én nem a legolcsóbb dolgokat néztem, mert sosem azt rakom a gépbe. Asus Strix hűtéssel szerelt vga-kat szoktam venni, nem csalódtam bennük még, halk, hatékony és cserébe még ki is néz valahogy (egyéni preferencia). Ha nincs meg a szükséges fps szám akkor szoktam húzni is a gpu-t amihez szintén elég jó a strix, ha extrémebb tuningra van szükségem akkor custom bios is játszhat, bár az már rég volt.
Alaplapból én a drágábbat preferálom, jobb tuningpotenciált biztosít a cpu-nak, plusz az AMD még a következő ryzennél biztosan a jelenlegi foglalatot használja. Megint csak egyéni preferencia kérdése, én szeretek szórakozni a tuninggal, plusz ha bottleneck lép fel cpu fronton, nem kell azonnal cserélni.
De a lényeg, spórolni mindig lehet.
#17
#16: Ez szép és jó de itt még mindig arról megy a csacsogás hogy laptop szint...
#16
#11: Persze, hogy bikább, de egy alap órajelen üzemelő asztali 1060 átlag 10%-ot ver a laptop 1060-ra. Nem elhanyagolható, de nem is olyan undorító már a különbség mint a korábbi notebook gpu szériáknál, mondjuk a 900-as szériánál ahol a 960m valami 30-40%-kal gyengébb volt az asztali 960-tól.
https://www.youtube.com/watch?v=Xh0zz3PUXjs
Egyébként, még mindig azt mondom, annak megéri akinek szüksége van a mobilitásra.
16 gb ram simán ésszerű döntés manapság, a black ops 4 blackout módja megette mind a 8 giga ramot ami a laptopba volt még első körbe (tudom, cod szar). Ha megy mellette pár program meg 1 böngésző akkor meg esélytelen is volt játszani, persze ez single channelbe, dual channelbe 8 giga ram megint jobban viselkedik. Ha valaki azt mondja, hogy most nem kötelező, aláírom, de az ember ha fejleszt nem a határokra fejleszt, optimális esetben. De kinek mi.
I7 8750H van a laposba, az is elmarad a 8600K-tól, de így is elég erős ahhoz, hogy a gpu előbb bottleneckeljen mint a cpu.
#15
#14: Vagy csak kicsit elírták és a letöltése méret annyi, de a telepített nagyobb.
#14
Ami amúgy meglep, az a 25GB szabad tárhely igény, vagyis maga a játék nem lesz több 15-18GB-nál. Manapság AAA játék ritkán fér bele 40-be.
#13
#12: 16GB ram se létszükséglet még szerintem. Nem tudom mit ad egy drágább alaplap sem amúgy, 6 éve szolgál egy akkor 12 ezres Asus. Arra számítok még év végén talán már 100 körül el lehet csípni egy 1070et is, majd kiderül.
#12
#7: GTX1060 6GB-ot simán hozzád vágnak 80-85 ezer között, -15-20 ezer helyből.

Memóriánál főleg pont játékra totál fölösleges a drágábbakat venni, egyébként is ugyanaz a két gyártó gyártja a lapkákat az összes márkának. 30 ezer körül megkapni, megint csak -10 ezer.

X-es vagy K-s proci megint totál fölösleges játékra, alapórajelen is bőven elég az erejük. Megint -10-20 ezer.

Alaplapból nem kell drágább, hosszú távon manapság már úgy sem lehet fejleszteni, 1-2 generációnként foglalat csere, a csúcsproci, ebbe is bele megy, a tuningot meg már kizártuk.

Itt meg is lehet állni, onnantól, hogy lehámoztuk róla az agrárszakember látáskárosítását, helyből megspóroltunk 35-50 ezret.
#11
#7: A laptopban nem 8600k van az asztali 1060 jóval bikább mint a mobil 1060, 16gb ram minek, táp erre a gépe jó minőségből 10k (pl gigabyte superb)...
Szóval nem, asztalon rohadtul nem e körüli az összeg, laptop mindig 1.5-2x drágább.