Videón a Battlefield „szíve-lelke”

This is Battlefield címen rajongói készítésű trailert kapott a Battlefield 1 és a Battlefield V, melynek szépsége, hogy előre megrendezett felvételek helyett csupán a játék multis részében rögzített jelenetekből áll össze.

A videó készítője egyébként Gage Allen, aki már számtalan videojáték előzetesén dolgozott, így például neki köszönhetjük a Stellaris több DLC-jének is a launch trailerét. Ám ezúttal valami teljesen mással jelentkezett.

Az elképzelése az volt, hogy egy olyan videót készít a Battlefield-játékokról, melyben képes lesz megragadni az állandó háborús atmoszférát és a meglehetősen látványos pillanatokat, vagyis a Battlefield-széria alapvető természetét úgy, hogy a hivatalos trailerek felépítésével szemben ezúttal nem koordinál semmit, csupán csendes megfigyelőként készíti a felvételeket a videóhoz. Allen elmondása szerint a videóban szereplő játékosok nem is tudtak arról, hogy az adott meccseket valaki megörökíti, sőt, ha decemberben vagy januárban játszottál a Battlefield legutóbbi két részével, akkor könnyen lehet, hogy te is szerepelsz rajta.

60 komment - szólj hozzá!