Júniusban jön a Warhammer: Chaosbane

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A How to Survive fejlesztője ezúttal a Warhammer univerzumában próbál szerencsét egy akció-szerepjátékkal. A Chaosbane-nek már napra pontos dátuma is van, ráadásul az előrendelők két bétateszten is részt vehetnek.

A Warhammer: Chaosbane egy vérbeli felülnézetes akció-RPG, amelyben többféle faj közül választhatunk. Hősünkkel bejárhatjuk Praag elátkozott városát és Nulnt is, amely a Birodalom egykori fővárosa volt. 

Mindegyik kaszt egyedi skillekkel kecsegtet, de hogy pontosan mennyit tárazhatunk be magunknak, az az aktuális Bloodlust-szintünktől függ.

Az Eko Software játéka június 4-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az előrendelők garantáltan hozzáférhetnek a bétateszthez, amit két fázisban rendeznek meg, az elsőt március folyamán, a másodikat egy hónappal később. A korai verzióban a kampány elejét játszhatjuk végig egyedül vagy kooperatív módban.

12.
12.
Khaszás
Mobilra nem is jön? :D Hát kíváncsian várom mi sül ki belőle amúgy :P :D
11.
11.
latis666
Nekem még az a bajom hogy egyáltalán nincs warhammer hangulata. Ez csak egy hack and slash bena grafikával meg kaotikus jatekmenettel. De lehet hogy tévedek.
6.
6.
Perseus84
#3: Pont mint crytek baratunk :D
3.
3.
silkgoat
#1: No igen, en is ugy latom, hogy sok agyat nem igenyel ez a jatek. "Brutal and tactical combat" aham :D
1.
1.
crytek
Végre!! Nem körökre osztott fostenger
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...