Megjött Geralt a Monster Hunter Worldbe

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Letöltés
Link másolása
Ríviai Geralt - jó szokásához híven - szörnyvadászatra indul, derék witcherünk ezúttal a Monster Hunter Worldben cameózik egyet. Két küldetést teljesíthetünk vele, ha sikerül, megkapjuk a teljes páncélját is.

Megérkezett a Monster Hunter World 6.0-s frissítése, melynek részeként a The Witcher-játékok hősét, Ríviai Geraltot is irányíthatják a játékosok, a karakternek ráadásul szinkronhangja is Doug Cockle maradt.

Geralt egy portálon keresztül érkezik a Monster Hunter világába, és nincs egyedül. Egy univerzumokon keresztül mozgó szörny, az ősi Leshen nyomában jár, így witcherünk ezúttal kénytelen csapatban dolgozni. Ciri már alapból képes a világok közti utazásra, így nem véletlen az ő jelenléte sem.

A kollaboráció első küldetése Contract: Trouble in the Ancient Forest címen fut, amit ha sikerül befejezned, megkapod Geralt teljes páncélszettjét, illetve az ikonikus ezüstkardját. A palicónk sem távozik üres kézzel, hiszen övé lehet egy nekkerpáncél, valamint egy elátkozott mágikus bot.

Ha a megbízás sikeres, február 15. és március 1. között egy limitált eventen vehetsz részt Contract: Woodland Spirit címmel, melyben szintén a Leshen a préda, ám erre csak HR50+-os vadászokat várnak. Ha ezt is teljesíted (akár multiban), Ciri páncélja és duál pengéje üti a markodat.

3.
3.
logic5
#2: Kiváló komment, TAPS!
2.
2.
NECROSMOKE
Hát az igazat megvalva nem könnyű a Leshen, mivel alap felszerelésed van és még ráadaásul a Leshen mindig előhivj vagy 4 jagras-t akik nagyon gyorsan támasnak, mint normális társaik.
1.
1.
patka21991
A videót nézve, a Leshen egy Lesi. Alapból nem volt egyértelmű, hogy milyen szörnnyel is van dolgunk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...