Launch traileren az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Videó
Link másolása
Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.

Akár három másik társunkkal vállvetve, hatalmas romokat fedezhetünk fel, kézzel készített páncélunkkal pedig elképesztő területeket járhatunk be, folyamatosan fejlődünk és túlvilági ereklyéket zsákmányolhatunk. Minden egyes teljesített misszióval a Javelinünk képességeit javíthatjuk, amire szükség is van, hiszen a világ és az erőviszonyok folyamatosan változnak.

Noha az Anthem csak február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, már most megnézhetitek a premiert beharangozó előzetest!

18.
18.
Max3000
#16: Hehe,ez most vicces volt.Mikor a saláta akarja megmondani ki a buta...
17.
17.
Ooorky
#16: Szarkazmusnak hívják amit írt...
15.
15.
silkgoat
#11: Menu, zuzos trailer? Hol? Tudnal dobni egy hivatkozast arra a verziora is? Tenyleg kivancsiva tettel. :D
14.
14.
Batman
Sajnos hiába tüntettem a gk-n, nem zsákolom be. A public demo elrettentett a vásárlástól, a fortnite új szezonja meg lassan indul, arra kell a fókusz.
11.
11.
Derivel
Minden tiszteletem zoenn-nek, hogy képest volt írni egy ilyen pártatlan, semleges cikket egy ilyen menő, zúzós trailer-ről.
Más oldalak nem tudták visszafogni magukat, és lelkesen dícsérték a videót.
10.
10.
Darksiders84
#5: Igen ez így van de nem is teljes áras játék nem akarnak átbaszni hogy egy teljesen új rész csak egy egész jónak tűnő kiegészítés.
5.
5.
logic5
#3: Pont az az egy, amit nettó lehúzásnak tartok, mert inkább egy DLC, mint önálló játék. De azért azt lássuk be, hogy az UE4 mellett a Frostbite motor a legjobban optimalizált, és ez nagyon fontos.
1.
1.
Darksiders84
Elég sűrű ez az év eleje van miből válogatni sőt valamelyiknek muszáj kimaradnia megjelenéskor mert itt a Metro a DMC 5 ezt meg úgyis javítgatják még az elején.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...