Launch traileren az Anthem

Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#16: Hehe,ez most vicces volt.Mikor a saláta akarja megmondani ki a buta...
#17
#16: Szarkazmusnak hívják amit írt...
#16
#4: „A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!”

Buta vagy, alacsony IQ-ju, alacsony képzettségű migránsok semmilyen magastechnológiát nem képesek üzemeltetni, fenntartani – ebből így nem lesz fejlődés.
#15
#11: Menu, zuzos trailer? Hol? Tudnal dobni egy hivatkozast arra a verziora is? Tenyleg kivancsiva tettel. :D
#14
Sajnos hiába tüntettem a gk-n, nem zsákolom be. A public demo elrettentett a vásárlástól, a fortnite új szezonja meg lassan indul, arra kell a fókusz.
#13
#12: Vadista szandál! :D
#12
#7: Rasszista fasiszták!
#11
Minden tiszteletem zoenn-nek, hogy képest volt írni egy ilyen pártatlan, semleges cikket egy ilyen menő, zúzós trailer-ről.
Más oldalak nem tudták visszafogni magukat, és lelkesen dícsérték a videót.
#10
#5: Igen ez így van de nem is teljes áras játék nem akarnak átbaszni hogy egy teljesen új rész csak egy egész jónak tűnő kiegészítés.
#9
#6: párhuzamos
#8
#6: +1 :D
#7
#4: Veled komoly bajok vannak... Nem is kevés :D
#6
#4: soros
#5
#3: Pont az az egy, amit nettó lehúzásnak tartok, mert inkább egy DLC, mint önálló játék. De azért azt lássuk be, hogy az UE4 mellett a Frostbite motor a legjobban optimalizált, és ez nagyon fontos.
#4
Ebben a távoli jövőben a bevándorlási hullámnak köszönhetően nem maradt egy európai sem, és a technológia fejletsség az illegális bevándolók által magukkal hozott tudományos eredményeknek köszönhetően nem látott magasságokba jutott el.

A játék is pont arra próbál rávilágitani, hogy a befelé forduló, rasszista állampolitikával ellentétben a befogadó, bevándorlás minden fomáját támogató politikával lehet csak az élen maradni és előre jutni!
#3
#2: Nekem meg a Far Cry ami kezd mozgolódni érdemleges szinten a színes világával de valamire nemet kell mondani idő hiányában majd ezt is később olcsóbban
#2
#1: Nálam még bekavart most a Division 2 is... meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik... Pedig az 1-től falra másztam.
#1
Elég sűrű ez az év eleje van miből válogatni sőt valamelyiknek muszáj kimaradnia megjelenéskor mert itt a Metro a DMC 5 ezt meg úgyis javítgatják még az elején.