Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Kommentek

#14
#11: Nem vagyunk egyformák, de ez így számomra nem túl érdekes. Minek így “awards” ? Hozzák akkor le mivel játszanak a legtöbben, vagy mi a legkelendőbb. Az még oké. De így én nem sok értelmét látom. Mintha az Oscar-on is minden film indulhatna minden évben ami megjelent.
#13
#12: Mert már a kettőre sem emlékeznek sokan. Nem hogy az elsőre, ami a maga idejében mindent lemosott (szerintem). Konklúzió : öregszünk :D
#12
Hát de annak idején a half life 2 rekordokat döntött, most miért nincs itt? baromság ez az egész.
#11
Én a magam részéről örültem, hogy lehetett nem csak 2018-as játékokra szavazni, ugyanis jó látni, hogy a minőségi egyjátékos címek is lehetnek a toppon, még évekkel a megjelenése után is, ld.: Witcher 3 pl.
#9
Pubg inkább az év legbugosabb játéka.
#8
#3: Én ezt inkább annak tudom be, hogy a Steam hagyja, hogy a játékosok bármit nevezzenek, az átlag játékos meg casual, akik leárazott régebbi hype játékokkal játszanak. Vagy még azzal sem, csak követik a hype-ot. Ha tényleg annyival rosszabb lenne minden év az előzőnél, mint egyesek állítják, évekkel ezelőtt összeomlott volna már a játékipar.
#6
#5: Igen, sajnos nem egy bug még javításra vár
#5
#3: Szerintem ez inkább a tavalyi évet jellemzi, hogy milyen volt. Egyetlen új játék amit vettem a Kingdom Come volt. Azt is egy bug miatt félbehagytam, mikor 2 hónappal később kijavították már nem volt kedvem folytatni.
#3
Sok sok éveset díjaznak mert alig jött PC-re jó gamma, tetszik nem tetszik. Meg sokan vannak akik régebbi játékokat tolnak, mert olcsóbb lett stb.
#2
#1: Rengeteg sok éves játékot díjaztak. Rocket League, GTA 5, Wild Hunt. Ha egyszer nem zárják ki a nem tárgyévi megjelenésű játékokat, akkor már a stúdiók jutalmazása sem lóg ki jobban a sorból.