Assassin’s Creed: Odyssey - jön a New Game Plus

Ha te is az Assassin’s Creed-franchise egyik olyan rajongója vagy, aki már végigvitte a legutóbbi epizódot, és jelenleg is újabb kihívásokra vár, akkor van egy jó hírűnk! A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a New Game Plus!

A bejelentés egy hivatalos tweet formájában érkezett, mely meglehetősen szűkszavú volt, így konkrét megjelenési dátumot még nem kaptunk, de azt már tudni lehet, hogy még a hónap vége előtt elérhető lesz az új kihívásokat tartogató játékmód.

Ugyanígy a rengeteg kérdés ellenére még az sem derült ki, hogy vajon ugyanazzal a főszereplővel kell újból nekivágnunk a játéknak, akinek már a kezdetek óta a bőrébe bújtunk, vagy hogy a korábban elért fegyvereinket, képességeinket és hajósainkat megtarthatjuk-e. A Ubisoft várhatóan a jövő hét során osztja meg a NG+-ról a további információkat.

Ami egyébként az Assassin’s Creed-franchise-ot illeti, mostanában nem fognak unatkozni a rajongók, hiszen a New Game Plus mellett tavasszal érkezik az Assassin’s Creed III Remastered is, mely az alapjáték mellett az összes DLC és a Liberation alcímű mellékszál felújított kiadását is tartalmazni fogja.

9 komment - szólj hozzá!