Rainbow Six: Siege - jönnek az ausztrálok

Megerősítést nyert a korábbi pletyka, valóban az ausztrál SASR kommandó tagjai érkeznek a népszerű lövölde legújabb hadműveletében. Két új operátorral jön az Operation Burnt Horizon.

Hamarosan beköszönt a Year 4 Season 1 a Rainbow Six: Siege világába, melynek köszönhetően két új operátort üdvözölhetünk majd a csapatban. Mindketten az ausztrál Special Air Service Regiment kötelékében harcoltak (mely egyébként a brit SAS kommandó helyi megfelelője), a pontos leírás szerint még közös múltjuk is van, noha két külön csapatban fogják megkezdeni szolgálatukat.

A részletes felszerelésükről egyelőre még nem érkezett hivatalos információ, ám azt már tudni lehet, hogy a frissítés tartalmazni fog egy új térképet is, melyen egy balul sikerült autós üldözés maradványait láthatjuk a végeláthatatlan puszta közepén.

Ugyan hivatalos információ tényleg nincs az új operátorokról, ám egyes - feltehetően hiteles - szivárogtatások szerint a támadó egységet Gridlocknak nevezik, és egyfajta vörös, hálószerű csapdát tud bevetni, ami nem csak lassítja a támadókat, de sebzi is őket, ha belegabalyodnak. A védekezésre specializálódott katona neve Mozzie lesz, mely speciális képességeinek és felszerelésének köszönhetően képes lesz átvenni az irányítást az ellenség rádióvezérlésű eszközei felett.

A Rainbow Six: Siege - Operation Burnt Horizon a jelenlegi tervek szerint február 17-én rajtol el Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n.

7 komment - szólj hozzá!