Bezár PC-n a Blacklight: Retribution

  • Írta: szlav
  • 2019. február 10.
  • Gyászhír
Link másolása
Ha egy remek, ingyenes online shootert kerestetek, akkor a Blacklight: Retribution sosem volt rossz választás. A Hardsuit Labs játéka azonban márciusban sajnos bezárja a kapuit, a PC-s kliens pedig teljesen megszűnik.

A Blacklight: Retribution rengeteg játékosnak szerzett örömöt az utóbbi hét évben, hiszen a free-to-play üzleti modellel operáló játék könnyen felvette a versenyt a legtöbb prémium shooterrel is. Sajnos azonban minden jó véget ér egyszer, eljött az idő, hogy a játék felett bábáskodó Hardsuit Labs valami újdonságba vágja a fejszéjét. "Az az igazság, hogy a Hardsuit Labs már egy ideje más projekteken dolgozik, ez pedig megkívánja a fejlesztőcsapat és a vezetőség teljes figyelmét" - olvasható a Steamen megosztott közleményben. 

Mit jelent ez a játékosok számára? Nos a PC-s platform támogatása minden formában megszűnik, március 11-én pedig végleg leáll itt a játék. Annyi öröm az ürömben talán van, hogy addig is a PC-s in-game store összes fegyverét és eszközét ingyen használhatjuk. A PS4-es játékosok jobban járnak, hiszen a játéknak ez a verziója nem használ dedikált szervereket. Itt továbbra is folytathatjuk majd a lövöldözést, de további frissítésekre, javításokra, vagy technikai támogatásra ne számítsunk márciust követően.

3.
3.
SgtEversmann
Már akkor is, amikor megjelent. Nyomtam egy ideig. De előnyben volt mindig az, aki fizetett.
2.
2.
almaspite
Régen én is játszottam vele. Egy nagyon jó játék volt annak ellenére hogy különböző fegyverekhez sokat kellett grindolni. Azonban azt olvasom, hogy két éve túl sokat kell fizetni mindenért a játékba és átment pay to winbe.
1.
1.
mestermagyar
Windowson toltam valamennyit. Kifejezetten élveztem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...