Bezár PC-n a Blacklight: Retribution

Ha egy remek, ingyenes online shootert kerestetek, akkor a Blacklight: Retribution sosem volt rossz választás. A Hardsuit Labs játéka azonban márciusban sajnos bezárja a kapuit, a PC-s kliens pedig teljesen megszűnik.

A Blacklight: Retribution rengeteg játékosnak szerzett örömöt az utóbbi hét évben, hiszen a free-to-play üzleti modellel operáló játék könnyen felvette a versenyt a legtöbb prémium shooterrel is. Sajnos azonban minden jó véget ér egyszer, eljött az idő, hogy a játék felett bábáskodó Hardsuit Labs valami újdonságba vágja a fejszéjét. "Az az igazság, hogy a Hardsuit Labs már egy ideje más projekteken dolgozik, ez pedig megkívánja a fejlesztőcsapat és a vezetőség teljes figyelmét" - olvasható a Steamen megosztott közleményben. 

Mit jelent ez a játékosok számára? Nos a PC-s platform támogatása minden formában megszűnik, március 11-én pedig végleg leáll itt a játék. Annyi öröm az ürömben talán van, hogy addig is a PC-s in-game store összes fegyverét és eszközét ingyen használhatjuk. A PS4-es játékosok jobban járnak, hiszen a játéknak ez a verziója nem használ dedikált szervereket. Itt továbbra is folytathatjuk majd a lövöldözést, de további frissítésekre, javításokra, vagy technikai támogatásra ne számítsunk márciust követően.

3 komment - szólj hozzá!