Filmvászonra kerül a Ni No Kuni

  • Írta: szlav
  • 2019. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A kiváló JRPG-széria még idén nyáron saját filmes adaptációt kaphat, ám a hírek szerint az animét kizárólag a japán mozik játsszák majd. A történet is eredeti lesz, egy olyan fiúról szól majd, aki a valóságból átcsöppen a Ni No Kuni univerzumába.

Ne ijedjenek meg a rajongók, nem élőszereplős maszlagról lesz szó! Egész estés animeként kerül majd a mozikba a Ni No Kuni filmváltozata. A történet egy Yu nevű fiút követ majd, aki barátjával együtt elhagyja a valódi világot, hogy felfedezhesse a Ni No Kuni csodás világát. 

A rendezésért egyébként Yoshiyuki Momose felel majd, aki amellett, hogy dolgozott a Ni No Kuni-játékokon, több rövidfilmet és reklámot is leforgatott a legendás Studio Ghibli szárnyai alatt. A muzsikát Joe Hisaishi komponálja, akit szintén a legkiválóbb Ghibli-filmek kapcsán ismerhetünk, ő írta ugyanis a Chihiro Szellemországban (Spirited Away) és A vadon hercegnője (Princess Mononoke) zenéit is. A forgatókönyv írásáért és a produceri feladatokért a játékok stúdiójának elnöke, Akihiro Hino felel majd, az animáció pedig az OLM konyháján készül - ők felelősek a Pokémon-animéért és filmekért.

3.
3.
PPtrl
nagyon jóóóó lesz:)
1.
1.
TrishtanAG
A felsorolt úriemberek nagyjából az eredeti játék fejlesztésének a szellemi kreatívjai, egyedül a Ghibli hiányzik a képből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...