Pörgős TV-spotot kapott Captain Marvel

Rohamosan közeleg a Captain Marvel premierje, nem csoda tehát, hogy lassan befutnak a rövidebb tévébreklámok is. Ma is egy ilyen előzetest kaptunk, akcióból pedig egyáltalán nincs hiány!
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#8: Ja, nem tudtam hogy pont az vagy. Nyílván nagyobb a belelátásod a tèmába. Nem nagyon lehet beszèlni művèszetről a 'szerintem' címszó nèlkül a nyílvánvalóan èrtelmezhető technikai rèszen túl: számomra a politikai töltet túlságosan a saját korának termèkèvè teszi az adott művet, amit pláne 100 èvvel kèsőbb már nem úgy èrtek, ahogy azt a szerző akarta. S nem vagyok olyan művèszlèlek hogy keressem benne a rejtett saját èrtelmezèst. Vannak azok a művek amik megindítanak S hatással vannak/voltak rám, de azok egyike sem erőltetetten agenda-pushing cèlzatú, szócsőnek használt iromány, ami a múlt század eleji majd feudális társadalom tagjainak szól.
S tanár, ráadásul humán emberkènt meglepően gyorsan kategorizálsz.
#9
#7: Semmi gond,már erősen megszokott,hogy mindig a legkomolytalanabb film cikkei alatt jön valaki aki elmagyarázza a világ működését.Le a kalappal professzor.
#8
SLi
#7: Ez most nagyon suta megfogalmazás volt, szerinted gyengék mert neked nem tetszenek? Az meg hogy tanár vagyok nem tudom hogy jön ide. Marhaságokat írtál, reagáltam, nem kell túl gondolni.
#7
#4: igen, pont a politikai gondolataikat közvetítő műveik a leggyengébbek, legalábbis szerintem. de irodalomtanárként te biztos jobban tudod.
nem, az zavar egy kicsit hogy a felesleges politikai gondolatok köré írt karakter( ami valószínűleg nem lenne érdekes önálló karakterként) fog parádézni a gyerekeknek, ezáltal rossz példaképet mutatva fiatal, könnyen formálható elmék számára.
a színvonal meg az Infinity War-ral emelkedett meg kicsit, egyébként kerülöm a Marvel-t s csak haverok miatt szoktam megnézni a filmeket.

s szépdolog a szelektíven értelmező olvasás.
#6
#3: Van színvonala?
#5
#3: Szerintem meg pont,hogy kell a karaktere a végső bosszúállókba,kell is,hogy felrázza valami,vagy valaki.Számomra akármilyen nagy arc is R Downey,kezd unalmas lenni a karaktere.(a többiekről nem is szólva)
#4
SLi
#3: "Strong Woman feminista propaganda filmnek"
mi a propaganda egy erős női karakter főszereplőnek választásában?

"a politika sosem tesz jót egy szórakoztatóipari terméknek - ez a versektől"
petőfi, ady, józsef attila, babits, kosztolányi, érdeklődve hallgatna ezt a hatalmas és színvonalas gondolatot

"mégjobban zavar, hogy valószínűleg ez a karakter lesz az aduász az Endgame-ben is, ami a meglepően jó IW után fájóan lehúzhatja a színvonalat. "
tehát szerinted lehúzhatja a színvonalat( egy marvel gyerek filmben haha) hogy (szerinted) egy nő lesz a kulcs karakter...
nem akarom lelőni a poént de megnyugodhatsz biztos nem a pinájával fogja a végső győzelmet aratni...
#3
#1: nem ez a baj. tényleg nincs elég női Marvel karakter, miközben az egyik legtöbb embert megmozgató popcorn-franchise - érthető hogy pont a női változatot viszik vászonra.
az a baj, hogy Strong Woman feminista propaganda filmnek tűnik már a sokadik trailer után is. a politika sosem tesz jót egy szórakoztatóipari terméknek - ez a versektől, a vidámparkokon át a VR-játékokig bezárólag mindenre igaz. s az mégjobban zavar, hogy valószínűleg ez a karakter lesz az aduász az Endgame-ben is, ami a meglepően jó IW után fájóan lehúzhatja a színvonalat.
#2
#1: Ez nem a DC-s, hanem a marveles, ill. a marvelesben meg 1 rakás volt belőle, férfi és nő vegyesen, szóval kár lenne annyira kötni az ebet a karóhoz. Részemről Monica Rambeau lesz mindig az igazi Cpt. Marvel, mivel én vele ismertem meg előszőr ezt a szuperhőst, szóval én meg szívesebben láttam volna a filmben is 1 afro csajt. :)
#1
még mindig nem értem miért kell egy nőt berakni főszerepbe mikor az eredeti ctp. marvel faszi volt