Brit toplista: megint a Red Dead Redemption 2 vezet

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 11.
  • Toplista
Link másolása
Nem sokáig tartott ki az élen a Kingdom Hearts III, a Square Enix akció-szerepjátéka csak a harmadik helyet csípte meg a múlt héten az Egyesült Királyságban, a Red Dead Redemption 2 pedig visszavette az első helyet.

A Rockstar vadnyugati játéka - kis megingás után - visszavette az első helyet a brit toplistán a február 9-én véget ért héten. A múlt heti győztes, a Kingdom Hearts III lecsúszott a dobogó utolsó fokára - még a másik közönségkedvenc, a FIFA 19 is beelőzte.

Csupán egyetlen friss cím fért bele a top 40-be, ez pedig a Milestone-féle Monster Energy Supercross 2, amely a 33. helyen debütált. Igazából az eheti adatok lesznek az érdekesek, hiszen jön a Metro: Exodus, a Far Cry: New Dawn, a Crackdown 3 és a Jump Force, melyek bizonyára felborítják a sorrendet.

  1. Red Dead Redemption 2
  2. FIFA 19
  3. Kingdom Hearts III
  4. Resident Evil 2
  5. Call of Duty: Black Ops 4
  6. New Super Mario Bros. U Deluxe
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Spyro Reignited Trilogy
  9. Super Smash Bros. Ultimate
  10. Grand Theft Auto V
17.
17.
hedzsooo
Végre, 3 nap csak már a Metro Exodusig!!! :-)
5.
5.
Duken
#4: Hááááát én azért nem hasonlítanám az andromédához. Nekem pl nincs bajom a lovaglással. Nehéz de tetszik hogy realisztikus de értem mire gondolsz. Valóban nehézkes.
4.
4.
#1: Olyan ez, mint a mass effect Andromeda, csak abban legalább a harcot nem baszták el. Meg az utazást sem ennyire.
1.
1.
Duken
Egyébként én még ilyen játékkal nem játszottam. Egyszerre élvezetes és unalmas. Mindenrt egybevetve zseniális. Mint egy lassú melódramatikus western művészfilm vagy inkább dokumentumfilm. Ha visszamehetnénk az időbe kb megegyezne a valósággal a játék. Olyan mint az élet, izgalmas néha de sokszor vontatott, rutin és izzadságszagú, mégis varázslatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...