Brit toplista: megint a Red Dead Redemption 2 vezet

Nem sokáig tartott ki az élen a Kingdom Hearts III, a Square Enix akció-szerepjátéka csak a harmadik helyet csípte meg a múlt héten az Egyesült Királyságban, a Red Dead Redemption 2 pedig visszavette az első helyet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
Végre, 3 nap csak már a Metro Exodusig!!! :-)
#16
Darksiders84!
Kb fele-fele arànyban vannak open world jàtèkaim, de tèny, a hosszabb, esetenkènt nyugisabb jàtèkmenetek miatt rèszesìtem előnyben a nyitott jàtèkokat. Valahogy ezek tudnak igazàn beszippantani, a kb 8-12-òràs csőjàtèkok szàmomra nem minden esetben kielègìtőek.
Bizony, a Days Gone vàròs, egyre jobban! Mèg a rally ami leköt, a Dirt rally az egyik kedvencem.
#15
Kawada!
Gondoltam ennyi idő elteltèvel màr a legtöbben tùl vannak a vègigjàtszàson, emiatt mertem spoilerozni. Elnèzèst ha gondot okoztam ezzel! Egyèbkènt lènyegi befejezèsi eltèrès nem igazàn èrezhető, ennèl èn szemèly szerint bonyolultabb vègzeti esemènyeket remèltem. Ami biztos, Artùr nem èli tùl egyik befejezèsi formàt sem. De szerintem ezt mindenki tudta/sejtette. Èn szintèn.
#14
#12: Akkor még valahogy kitart a Days Gone április végi megjelenésig talán. Egyszerűbb nem open world játékok nem is nagyon vonzanak?
#12
Köszi az infòkat Darksiders!
Amiatt èrtetlenkedtem csupàn, mert kevès anyagot olvastam azòta a jàtèkròl, hogy elkezdtem jàtszani vele, nem szeretem előre lelőni a poènt. Igen, ìgy most hogy màr alulròl lődözöm a vadakat, megsasoltam a befejezèseket a neten. Pisztoly àltal, kès miatt lehet meghalni, illetve betegsèg végett szintèn egy hegycsùcson. Ùgy làtszik a magaslat csàbìtò egy elhalàlozàsra a vad prèriken. :) Az ùj karakteremmel azèrt elleszek egy darabig, lesz egy nagy terület, ahol màr nincsen riasztàs kiadva ràm, eddig ide be sem tudtam lèpni, mert elleptek ès megnyekkentettek a fejvadàszok. ( Blackwater alatti rèsz )
#11
#7: Tudomásom szerint ha jól tudom 2 befejezés van amit mi is láttunk a stukker által végzett és egy másik ami egyébként attól függ hogyan viselkedűnk az egész játék során.
#10
#9: Üdv Oldman!
A hosszú bevezetése az új szereplőnek ismét vontatott rész de szerintem jobban kivitelezett mint a legeleje és igen miután belerázodtál a szerepébe mehetsz ahová akarsz amit szeretnél csinálni de ugyebár innentől már nem lesz az igazi a felfedezés hamár vége. Nem emlékszem pontosan hogyan lett vége hogy fejeztem be amikor már nem volt főfeladat és annyiba hagytam a vadnyugatot. Mondjuk 1 max 2 hétig nyomtam az online részét is ami az elején tetszett rendben volt de utána újdonság és ismerősök nélkül szintén annyiba maradt és azután már más pörgeti az én példányokat.
#9
Üdv Darksiders84!
Ezt nem èrtem..
Igen, egy hegy tetejèn lőtt fejbe az egyik banda tàrsam Dutch szeme làttàra, de ezutàn az ùjabb fejezet nem velem folytatòdik. Ez az ùgynevezett epilògus fejezet, itt a RDR első rèszèben megismert ès irànyìtott szereplőt terelgetem, tehàt Artùrnak sajnos annyi. Azt nem tudom, hogy a gyűjtögetnivalòkat azokat tovàbbra is halmozhatom? Egyàltalàn mi az ùjabb karakterem szerepe a jàtèkban, bolyonghatok vele tovàbbra is szabadon a vadonban?
#8
#7: Emlékeim szerint a hegy tetején lettem elintézve napkeltekor. Készülj egy még lassabb következő hosszú fejezetre és én meg már nem is emlékszem pontosan hogyan ért véget a legvégén.
#7
Duken!
Be mertèk vàllalni, ès ùgy nèz ki nyertek is vele, remèlhetően nem csak az anyagiakat èrtve ez alatt. Jò volna mindig hasonlò minősègű jàtèkokkal jàtszani, igaz lehet komoly függősèget okozna sokaknàl ez a kèsőbbiekben. :/
Èn tegnap a 6-ik chapternèl jàrva sajnos meghaltam... :(((
Először a pacòm ( egèsz jàtèk alatt ugyanaz a lò ) majd nem sokkal rà èn. Azt hittem a TBC fog vègezni velem, de nem! Döbbenet. Igaz tudtam, hogy többfèle befejezèse lehet a törtènetnek, de csak egyről hallottam, a betegsèggel kapcsolatosnak. Kicsit emèsztenem kell mèg a törtènteket.
#6
#2: Igen, egyébként ha meg más lenne a gameplay(gyorsabb, pörgössebb) lehet hogy pont elvesztené a báját. Meg a mai felgyorsult világban jó ha vannak ilyen lassabb játékot. Kevés az ilyen kuriózum, tán nincs is. Szóval én mindent egybevetve örülök hogy ilyen is van, nem csak az egykaptafa játékok. Durva hogy a Rockstar be merte vállalni, fanatikus western rajongók lehetnek a fejlesztők között! :D És ez tök jó!!!
#5
#4: Hááááát én azért nem hasonlítanám az andromédához. Nekem pl nincs bajom a lovaglással. Nehéz de tetszik hogy realisztikus de értem mire gondolsz. Valóban nehézkes.
#4
#1: Olyan ez, mint a mass effect Andromeda, csak abban legalább a harcot nem baszták el. Meg az utazást sem ennyire.
#3
Uhh, egy kicsit sok lett a " jàték" kifejezès... :/
#2
Duken!
Valòban, èrzèkletesen megfogalmaztad a lènyeget. Rèszemről èrtve, ha kapott volna magyar fordìtàst, illetve a harcrendszeren mèg csiszoltak volna, akkor egyèrtelmű nàlam, illetve sokaknàl az egyik legnagyszerűbb game volna sok èvre visszamenőleg. A sok aprò vàltozatossàg, a poènos mozdulatok, a rèszletgazdag helyszìnek mind mind ràszolgàltak a jàtèknàl a nagyszerű jelzőkre a jàtèkkal kapcsolatban. Egyèbkènt hibàtlan jàtèkot mèg soha nem kèszìtettek.
#1
Egyébként én még ilyen játékkal nem játszottam. Egyszerre élvezetes és unalmas. Mindenrt egybevetve zseniális. Mint egy lassú melódramatikus western művészfilm vagy inkább dokumentumfilm. Ha visszamehetnénk az időbe kb megegyezne a valósággal a játék. Olyan mint az élet, izgalmas néha de sokszor vontatott, rutin és izzadságszagú, mégis varázslatos.