Milyen hosszú lesz a The Outer Worlds?

Az Obsidian közelgő szerepjátékának társrendezője, Leonard Boyarsky elárult pár részletet a The Outer Worlds játékidejéről. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy kiderült, nem nyitott világú anyagról van szó, inkább a KotOR 2-höz hasonlít.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
#6: Nagyon remelem, es azt is, hogy nem lesz erezheto hogy kevesen dolgoznak rajta, es a koltsegvetes is veges, ahogy irjak. Szerencsere amit eddig mutattak, abbol nem ez jott le.
#6
Év legjobban várt játéka számomra, remélem rohadt jó lesz.
#5
#4: Akkor tuti vetel :) Igy azert valtozatosabban hangzik, mint egy nagy nyitottabb terulet egy bolygon. A Mass effect 2 ettol volt olyan jo, na meg azert masert is, de fo hogy tobb bolygo legyen.
#4
#3: Hát ez úgy néz ki, hogy végigráncigálnak egy főküldetés mentén az összes bolygón, mert mindenütt van valami fontos amit meg kell csinálni és emellett van 1-2-3 tartalmas mellékküldetés.

Mondjuk úgy, hogy a Kotor játékok fősztorija annyira szerteágazó, hogy úgyis belebotlasz a mellékküldetésekbe, úgyis végigrángatnak az összes bolygón, mert bejársz mindent a főszállal.
#3
Sosem jatszottam a KotOR 2-vel, ezt akkor hogy kell elkepzelni, mennyire lesz linearis?
Amugy eddig nagyon bejon ez a cucc, de van egy olyan gyanum, hogy ha tetszeni fog, akkor kesobb emiatt fogok boxot is venni, mert a folytatas gondolom mar microsoft ex lesz, hisz az Obsidian.mar naluk van, sajnos....
#2
Pont jó, csak hogy közelebb állót említsek, a Mass Effect sem tart tovább ennél és teljesen tartalmasnak hat mind a 3 rész a maga módján.
#1
Nagyon bízom ebben a game ben, csak azt sajnálom hogy Chris Avellone nincs a csapatban.