The Division 2 - lesz nyílt bétateszt is

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha attól tartottál, hogy a megjelenés előtt csak az előrendelők kiváltsága lesz a The Division 2 bétatesztje, akkor tévedtél. A fejlesztők elszólták magukat a legutóbbi livestreamjükben, így a nagyközönség is kipróbálhatja a címet.

Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, nagyon úgy tűnik, hogy nyílt bétatesztet kap a The Division 2. A Ubisoft Massive csapata az egész múlt hétvégén streamelte az előrendelőknek szánt privát bétát a Twitchen, ám egyszer egy sor bugba futottak bele, mire az egyik házigazda azt ígérte, hogy a hibák a nyílt bétatesztben orvosolva lesznek.

Bizonyíték is van, egy TiniestBuckle nevű Reddit-felhasználó rögzítette az ominózus jelenetet.

Nem lennénk meglepve, ha az elszólás igaznak bizonyulna. Már az első rész esetében is rendeztek publikus tesztet, röviddel a végleges változat megjelenése előtt. Hasonló ütemtervvel vértezték fel a The Division 2-t is, ami alapján február végén, vagy március elején a nagyközönség számára is megnyílnak a szerverek.

A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
simon 555
Sajnos csak tegnap kaptam meg a kódomat, szóval nem tudtam sokat játszani vele, arról van valami, hogy újat kell e majd letölteni vagy tartsam ezt a gépemen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...