Apex Legends - túl a 25 millión is

Elképesztő héten van túl a múlt hétfőn megjelent Apex Legends. A Titanfall battle royale-mellékága a hét nap alatt több mint 25 millió játékost mozgatott meg, így a hétvégén az is előfordult, hogy egyszerre kétmillióan játszották a játékot.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#27
#26: Nekem is ez a problémám. Össze vissza ugrálnak, nem beszélnek a mikrofonba, nincs semmi stratégia. Jó ha idáig egyszer újraélesztettek, szarnak arra is.
#26
#24: Igen sajnos, ha valakinek nincs hajlandósága csapatban játszani akkor b*szhatod a kört. Rambóként nagyon nehéz magányosan tolni:D
#25
#23: Elküldtem privátba a psn nevem! :)
#24
Kezd kicsit idegesítőbe átrendülni amikor spawnolás után szétrohannak a csapattársak és mindenki a saját útján megy.. pláne ha jómagam vagyok level 20 és bedob 3-4 leveles csapattársakat.
#23
#20: Ha van kedved akkor játsszunk, gépen egy ember hiányzik a csapatba. PS-em is van ha azon tolod.
#22
#1: PC-n rendben van, legalábbis ahonnan én próbáltam ki (UK), gond nélkül tett össze másokkal. Mondjuk ez sem 1 nagy szám nekem de hát ízlések és pofonok ugye. Ingyen volt, így semmit nem veszítettem vele, + párszor azért biztosan én is fogom picit tolni.
#21
#1: Mindegyik platformon ultrastabil. Kiemlik a kritikákban is. Hihetelen jól optimalizálták minden platformra. Egyébként van otthon neted? :)
#20
#17: +1 Megkockáztatom hogy az Apex a generáció legjobb fps-e. Pedig utálom a zsánert de ezzel minden este játszok mióta kijött. Hihetelen élvezetes lövölde.
#19
#17: Ez igaz :D
#18
#17: Mindenki döntse el hogy ezek a jelzők közül melyik pozitív és melyik negatív.
#17
#11: A fortnite gunplaye borzalmas, annál köszönheti a sikerét hogy a gyerekek játszhatnak vele, ingyenes, és jól el van látva tartalommal.
#16
#9: Ez egyébként a kezdőknek se túl jó. Én is ránéztem a minap, és persze tök kezdőként berakott százcsillió level-esekhez harmadiknak. Még jó hogy fingom nem volt mit kell csinálni, biztos keményen anyázhattak a társaim. :)
#15
Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
400 tag / 100+ online
PC/Origin, Playstation, XBOX
#14
#8: Mivan ha már nem lehet bundlizni, meg eleve f2p akkor már nem jó?
Vagy gondolom "szutykos only-multi", abban meg ugye tudni is kell játszani, aztán könnyebb szidni. ¯\_(ツ)_/¯
#13
#4: Szerintem internet problémáid lehetnek. Megjelenéstől kezdve játszunk a csapattal és 1-2 szétkapcsolást leszámítva tök simán megy minden este órákon keresztül.
#12
#11: Apex nak is jön, egyet sem félj :D :D
#11
Majd jön a fortnite új szezonja aztán csoki apex.
#10
Mi pc-n játszunk, ritkán volt olyan gondunk, hogy nem talált meccset úgy 1 percig, de aztán "cancel" és egyből ment is.
#9
Remélem picit megoldják a ranking rendszert. Elég sz*r szitu ha pld. 20 lvl körül vagyok és bekapok 2-3 lvl-es ellenfeleket a csapatomba akik össze vissza rohangálnak, szó szerint a játék lényegét nem értik nem még azt hogy hogyan tudnának pingelni stb, elég lehúzó tud lenni. Lehetne vlmi más rendszer, pld. hogy 1 szerverre dobjon be max. 20-30 lvles usereket stb, és így, minnél fejjebb.
#8
#7: Az összeset