Frissítve: Anthem - Blomkamp CGI-trailert rendez?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 12.
  • Pletyka
Link másolása
A District 9, a Chappie és az Elysium rendezője, Neill Blomkamp a Twitteren jelentette be, hogy egy, az Anthemhez köthető új és izgalmas projekten dolgozik. Eddigi munkáit ismerve mi egy vadonatúj élőszereplős-CGI előzetesre tippelünk.

Nyakunkon az Anthem megjelenése, és nagyon úgy fest, hogy az Electronic Arts tarsolyában akad majd még egy-két látványos, premier előtti előzetes. Legalábbis erre enged következtetni a District 9, a Chappie és az Elysium rendezője, Neill Blomkamp legújabb Twitter-bejegyzése, amiben a Javelineket ábrázoló képpel adta tudomásunkra, hogy egy izgalmas és új projekten dolgozik.

Korábbi munkáit ismerve nem lenne meglepő, ha egy élőszereplős, CGI-vel megtámogatott ütős előzetest vagy kisfilmet kapnának az Anthem-rajongók.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Update! Máris megerősítést nyert a rövidfilm, amely február 14-én érkezik az Oats Studios YouTube-csatornájára Conviction címmel.

3.
3.
hedzsooo
...A kisfilmnek örülök, hogy látványos, + hnagulatos lesz, kár h maga a játék maga totál hidegen hagy így is. Pedig annó a BioWare játékokra felkaptam a fejem 1ből de hát változnak az évszakok... :)
2.
2.
hedzsooo
#1: Szerintem meg teljesen témánál, azaz a sci-finél marad ezzel is, + aztán EA zsebében van az a pénz, ami miatt érdemes ilyen kisfilmes, reklám alkotásra is már időt szakítania.
1.
1.
McDuff
Faszi kicsit kezdi lejjebb adni, nem soká jönnek a zenés videoklippek..majd dönthet arról, hogy a csajok melyik irányból rázzák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...