James Cameron ad új lökést az Alien-sorozatnak?

James Cameron is részt vett az Alita bemutatóján, ahol az IGN-nek lehetősége volt Robert Rodriguez mellett őt is megkérdezni pár dologról. Szó esett az évek alatt elkészült Alitáról, az új Terminátorról és természetesen az Alien-sorozatról is.

És igazából ez utóbbi az izgalmasabb, ugyanis miután a Ridley Scott-féle Alien: Covenant alaposan leszerepelt a kasszáknál, a Fox úgy döntött, parkolópályára teszi a franchise-t, így nemcsak a Scott miatt kukázott Neill Blomkamp-féle Alien 5 nem kapott zöld utat, de végül a Scott-féle Prometheus-irány sem folytatódott. Közben azonban megjelent a Disney, akik felvásárolták a 20th Century Foxot, ezzel pedig ismét lehetőség nyílt arra, hogy valamilyen formában újra visszatérhessenek majd a xenomorfok.

És könnyen lehet, hogy a megoldást épp a Terminátor-sorozatba új életet lehelő James Cameron szállítja majd, aki az Alita bemutatóján az IGN kérdésére elárulta, jelenleg is dolgozik azon, hogy legyen valami előrelépés Alien-ügyben. És az sem kizárt, hogy pont a Blomkamp-féle tervek valósulnak végül meg.

25 komment - szólj hozzá!