Crackdown 3 - kezdetben hiányos lesz a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 12.
  • Hír
Link másolása
Hiába a többéves fejlesztési idő, a Crackdown 3 körüli problémák komolyan rányomják a bélyegüket a minőségre. Most éppen az derült ki, hogy a premier napján a multiplayer módban nem tudjuk majd meginvitálni a barátainkat.

Javában is zajlik a Crackdown 3 kompetitív multiplayer módjának a Wrecking Zone-nak a technikai tesztje, a résztvevők pedig jelezték, hogy jelenleg nem tudják meginvitálni társaikat az összecsapásokra. A Microsoft egy közleményben azonnal jelezte, tudnak a problémáról és sajnos a premier napján nem is lesz arra lehetőség, hogy a Wrecking Zone-ban társainkkal vállvetve vágjunk neki a rombolásnak.

Az Eurogamer rákérdezett a dologra, a redmondiak sajtófelelőse pedig a probléma tényének újbóli megerősítése mellett annyit árult el, hogy a megjelenés után érkezik majd egy frissítés, amivel orvosolják majd a hiányosságot.

A sorozat harmadik felvonása február 15-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

35.
35.
Back2U
#34: Majd kiderül mi lesz belőle. Most így nem sok reményem van, de a játékmenet megmentheti még.
34.
34.
frankdelgado
#32: A ME teljesen rendben volt. Gyakorlatilag egy krurvajó filmet játszottam. Még a lezárásával sem volt bajom, pedig ment az ekézés miatta. Mondjuk én nem vallom magam gémernek..:) A titanfall pedig számomra maradandóbb volt mint némelyik Halo. De ezt a crackdownt és sem tudom hová tenni....
33.
33.
Back2U
#32: A Titanfall bár nem volt valami maradandó dolog, de tök király volt.
32.
32.
Mondi21
#30: Az ME az utolsó trilógia ahol alkottak is valamit. Máig megvan a három részes kiadás. Nem véletlenül...
Ma már sajnos eladhatatlan lenne, mivel nem üti meg a mai "gamerek" ingerküszöbét.
22.
22.
Darksiders84
Mondjuk aki nem játszotta az előző részeit 10 éve és nem ismeri az talán lelkesen várja amúgy tényleg közepes akciónak tűnik ami még élvezhető is lehet mert nem mindig a grafikáról szól minden de olyan ez a harmadik mintha nem igazán tudták volna eldönteni hogy mi legyen a sorsa de mégis kiakartak adni valamit.
15.
15.
Back2U
Nem az a baj hogy szar, mert ezt nem mondtam, és elég kevesen mondták. Azon horkantunk fel hogy tolták egy csomó időt és a multi még így is hiányos. Mire ment el az idő? Mert a grafika nem hatalmas. Egetrengető story? Egy ilyen játéktól nem azt várjuk. Szóval, valaki mondja el aki benne van a bizniszben, mi a jó édes szar volt ezen majdnem 6 év munka?
14.
14.
Back2U
#11: Igazad van, perverz vágyat érzek arra hogy leköpjem ezt a brandet, akárhányszor látom.
13.
13.
Max3000
#9: Mondjuk én nem úgy érzékelem a kommentek alapján,hogy ha lenne multi akkor csodásnak tartanák.Hanem úgy,hogy eddig szar volt,most meg még szarabb.:D
11.
11.
frankdelgado
#3: Te csak azért szídod, mert xbox. Ettől függetlenül tényleg egy kalap száraz sakálxart nem ér. Még igy sem h gamepassban lesz.
10.
10.
Batman
10 évet megkésett ez a játék.
9.
9.
delphijos
Eddig kb. mindenki azt írta hogy milyen szar lesz, és a kutyát se érdekli, de most meg PONT EZ hiányzik belőle mindenkinek ? :D
8.
8.
biohazard rex
#5: RDR 2 és a GTA V is online nélkül jelent meg.
7.
7.
Duken
A flow szerintem elviszi a hátán!
6.
6.
FekaFOB
Ezt a játékot kár is kiadni.
5.
5.
pjoco
Azért ez manapság alapnak számítana, de úgy látszik hogy még ez is gondot okoz nekik. Kemény.
4.
4.
Darksiders84
Díjat érdemlő lesz ez az alkotás nem? Kíváncsian várom mennyire nem mérik majd lepontozni ezt a közepes akció bohockodást.
3.
3.
Back2U
Na jó ez tényleg vicc. 2017-ben tolták el, és még most sincs kész, de ha valaki azzal jön hogy csak azért szapuljuk mert xbox, akkor az privátban írjon rám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...