Rage 2 - kilenc percig mozog az aktuális verzió

A Bethesda közreadott egy hosszabb gameplay bemutatót a Rage 2 pre-beta változatáról. Egy új képességet, egyfajta "halálos táncot" láthatunk bevetés közben, és előkerül egy nagyon mérges figura is mechaöltözetben.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
#7: Hallottad volna haverom mikor két nap alvás nélkül összeszedte az összes fenyő kék ízét. És nem volt alternatív befejezés.
#15
#13: Egyszer egy év végi összefoglalóban azt írták lesz szerk gomb. Ez több éve már.
#13
#12: Normális moderálás sincs, szerintem feleslegesen várjuk a szerkesztés opciót. Lassan a legutolsó legcsövesebb oldalakon is van szerkesztés lehetőség, annyira alap a dolog, de ez itt a GK.
#12
#11: kedvenc lövöldém.. KURVAAAAAAAAAA szerkesztés opciót olyannehéz bevezetni gk?
#11
#3: Azt értem hogy nem jön be a dizájn de attól még a játékmenet a brutál jó, már most változatosabb mint a Doom. Ami nekem is egyik lövöldém és nem a realisztikusága miatt.
#10
Az első gameplay bemutatása óta tetszik, és minél többet látok belőle annál jobban. Én úgy érzem amolyan Rage-Mad Max-Bulletstorm keverék, de nagyon ott van a gunfight, és a hangulat a szeren. Sokkal inkább ez, mint a FC New Dawn. Régebben szerettem az FC játékokat, de mostanában már egyáltalán nem. Ez viszont nagyon állat :D

Nem várok tőle sokat, csak élvezetes gunfigh-ot, ami nyújtson könnyed szórakozást, kikapcsolódást alkalmanként, és kész. Úgy látom ezzel nem lesz gond. Nem kell nekem Oscar-díjas sztori, meg semmi egyéb.
#9
#1: a Borderlands az egy idegesítő, monoton játék volt, ellenszenves, unalmas szinkronokkal és felülettel
#8
Pistike ebben is megállíthatatlan Rambo lesz.
#6
#5: Ó! A kedvenc Princem az avatarod! ;)

Egyébként nekem ez a játék kimarad. Ahogy Crytek mondaná, majd vmikor bundléba! XD
#5
#4: Pedig elég félő, hogy ilyen területfoglalósdi lesz az egészből...
#4
Nagyon ott van a szeren az akció! Brutál!
Azért remélem valami nomális storyt is összeraknak de félek semmi nem fogja összetartani az egészet, csak h. foglald el ezt meg azt, meg szerezz új képességet meg fegyót, meg ölj meg mindenkit. Kb ennyiből fog állni, ami nem sok.
#2
Ide vele most!!! Nagyon messze még az a május.