Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 13.
  • Hír
Link másolása
Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.

Az Activision Blizzard illetékesei a tegnap tartott negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmával megerősítették, hogy biztosan visszaesés várható majd a Blizzard tervezett bevételeiben, a stúdió ugyanis 2019-ben egyetlen nagyobb megjelenést sem tervez.

Mindez azt jelenti, hogy a World of Warcraft idén biztosan nem kap újabb kiegészítőt, de a rajongók által nagyon várt Diablo IV sem idén fog elkészülni. Az viszont ismét megerősítést nyert, hogy a tavalyi BlizzConon bemutatott mobilos Diablo: Immortal mellett további Diablo-projektek is készülőben vannak a csapatnál.

A kiadó pénzügyi igazgatója, Dennis Durkin emellett azt is elárulta, hogy a vállalat minden eddiginél több erőforrást biztosít a stúdió számára, így a Blizzardra jellemző lassú fejlesztés valószínűleg felgyorsul, azaz a tervezett megjelenések is sűrűbbek lesznek.

Az Activision bejelentése egyben azt is jelenti, hogy idén az Overwatch tartalmi kiegészítései mellett valószínűleg a Hearthstone frissítései, illetve a felújított Warcraft III, a Reforged, valamint a World of Warcraft Classic lesz az, ami lázban tarthatja a rajongókat.

7.
7.
markoci555
szóval nem fejlesztőket rúgnak ki, de valahogy évek óta nem tudtak lerakni egy normális single játékot... aha, jól állunk tényleg

még én, a világ egyik leglassabban "felzárkozó" embere is játszottam a diablo 3-al, kb 6 évvel a megjelenés után, és most ott találtam magam hogy nincs új játékuk, ez elég durva
5.
5.
Chrysh
4.
4.
Huf93
#3: Bejelentés még lehet csak idei megjelenés nem :)
3.
3.
Chrysh
Nehezen hiszem el, hogy a Blizzconig nem tudnának valami teasert bedobni, hogy biztosítva legyenek a játékosok afelől, hogy lesz új nagyobb projekt. Ehelyett nemhogy nem készítettek ilyet (ezek szerint), de még be is harangozzák, hogy nem lesz nagy bejelentés.

Nem tudom, ezek nem tanultak abból, ahogyan előadták a mobilos Diablót?
2.
2.
Szelenas
15 Millió vmi öltönyös köcsögnek megy, ki rúgni 800 dolgozót megy viszont kiadni vmit nem megy
1.
1.
Gykrizsi
Húzzák le magukat a wc-n. Mit csinálnak ezek évek óta? Lassan három éve nem hogy játékuk nem volt (wow kieget nem tekintve), de még csak egy hírmorzsa sem volt semmi érdemlegesről, a folytonos ígérgetést leszámítva, hogy persze készül a diablo 4.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...