Dangerous Driving - közelít a Burnout-örökös

Áprilisban jelenik meg a Criterion veteránjai által alapított stúdió, a Three Fields Entertainment következő játéka, a Dangerous Driving, ami nem meglepő módon szellemi örököse a Burnout-sorozatnak.

Egy teljes évtizede várnak a rajongók arra a pillanatra, amikor az Electronic Arts végre bejelenti a következő Burnout-felvonást. A tavaly márciusban megjelent Burnout Paradise Remastered remélhetőleg egy, az igények felmérésére is alkalmas megjelenés volt, és valószínűleg a Criterion alapítói által létrehozott stúdió, a Three Fields Entertainment következő játékának eredményei is segítenek majd a végső döntést meghozni.

Merthogy az Alex Ward és Fiona Sperry alapította csapat legújabb játéka, a Dangerous Driving a Burnout szellemi örököseként igyekszik betölteni az űrt a stílust kedvelői számára. A játék a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá április 9-én. A számítógépes kiadás kizárólag az Epic Store-on keresztül lesz majd beszerezhető.

Ami a játékmódokat illeti, kapunk majd Takedownt, ahol az ellenfeleket kell kiütnünk, a Heathwave, az Eliminator és a Road Rage pedig inkább a pusztításra megy rá. Lesz itt még egy Pursuit nevű mód is, ahol a játékosok rendőröket irányítva igyekezhetnek fülön csípni a gyorshajtókat. Kezdetben 7 különböző helyszínt és 30 teljesen eltérő karakterisztikájú pályát kapunk, és természetesen lesz majd online mód is a végleges változatban.

10 komment - szólj hozzá!