Dangerous Driving - közelít a Burnout-örökös

Áprilisban jelenik meg a Criterion veteránjai által alapított stúdió, a Three Fields Entertainment következő játéka, a Dangerous Driving, ami nem meglepő módon szellemi örököse a Burnout-sorozatnak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#8: Nem tudom. Én imádtam a harmadikat és a minap elő is vettem. A CrashBreaker még mindig ütős, mint hogy az Impact Time is, de csak egy sima, graf tuning már nem lenne elég neki, szerintem.
#9
Ja és eddig nyavajogtam az Epic Store miatt. Így hogy az új Burnout is oda jön a Metro mellett már megéri letölteni és használni.
#8
#1: Én nagyon örülök neki hogy a videóból ítélve ismét lineáris utakon fog zajlani a zúzda. Jó bolt a Paradise, de egy idő után elképesztő unalmas tudott lenni, míg a takedown-t ha elővennénk a cibikkel biztosra veszem hogy órákig ellennénk vele. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nagyon vártam már egy régivágású burnout-ot modern köntösben.
#7
Az Nfs Rivals óta nem néztem rá egy arcade szerű száguldós játékra sem.
Ezekre van még igény?
#6
Ez a fapados szó fogalmát szerintem teljes mértékben kimeríti...nem sokat mutattak, de az épp elég is volt.
#5
VÉGREEEE!!!!!!!!NÉGY!!!!
#4
#2: Most meg akartad nekem magyarázni, hogy kinőttem, holott az igazság ott van a második részének a mondandódban. Van egy bizonyos szint, ami felett érdekelheti az embert :D
#3
Ez valami határszar... Ehhez képest a Burnaout Paradise a nonplusszüber autos game-ek mindenkori hallhatatlana
#2
YanezModerátor
#1: A Burnout mindig arcade volt, s ez most a játék "folytatása". Ez olyan dolog, hogy vagy kinőtted az árkád stílust, vagy nem. Vagy akár bármilyen stílust szeretsz, ha jól van összekalapálva a game.

Én az évek alatt változtam, így már az arcade és szimulátor autós játékokat sem szeretem. A fél szimulátor ami még képes a képernyő elé szegezni. Ugyanakkor nemrég én is próbáltam az általad említett Burnout részt és igencsak tetszett! Szóval nincs kizárva, hogy az arcade is bejön nekem, ha überül van megcsinálva.
#1
Pont tegnap kezdtük el a fiammal a Burnout Paradise: Remasteredet Xboxon és még mindig mosolyt csal az arcomra, az a törésmodell, ami abban a játékban van. Hihetetlen, hogy még másolni sem nagyon tudják/akarják pedig biztos nem csak nekem tetszik.

Viszont, ez a játék nem tetszik nekem. Minden tekintetben nagyon arcade. Persze, tudom, ilyennek kell lenni, de most arcade vonalon tolom a Flatout: Ultimate Carnage-t és az az élő bizonyíték rá, hogy (valósabb) fizikával is lehet kegyetlen jó arcade stuffot készíteni.