Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#32
Én csak azt sajnálom hogy régen volt sok jo ötlet de gépek kevesek voltak hozzá,ma pedig a technika adott de nagyon elvan fuserálva minden és csak a pénzröl szol meg hogy minnél nagyobb réteg hozza a pénzt :(
#29
#27: Nem mondta senki, hogy "boooo". Az még hasznos dolog volt amit használt mindenki (cod 1-ben még driver-ből kellett erőltetni) , de a játékok minőségén az se változtatott...
#28
Törölt felhasználó
#19: Mondjuk pont az ActiBlizz semmit se hozott az utobbi evekben, a legujabb jatekuk az Overwatch mint uj ip mar eg meglevo receptet lovagolt meg es 2016-os. Oke cod mindig van, de az se innovativ, mashol is voltak mar karaktetek, stb. Grafikaban is mas is tudja hasznalni akar a reytracinget, szocel pont semmit sem tettek hozza.
#26
#24: És amúgy a grafika mit számít, ha tömegesen unatkoznak rajta? Én pl. Letojom az általad említett "fejlesztéseket", amíg hangulatban a felét sem hozza a "régi nagyok"-nak. A fizikáról szerintem ne is beszéljünk, a válaszodban is ki fogsz térni ebből, előre látom.
#25
#24: Télleg, a raytracing végre helyretette a videójátékipart, nélküle már nem is érdemes új fejlesztésbe kezdeni... Legnagyobb innováció a pixelkerék feltalálása óta.
#14
#8: Még a multik magyar képviseleténél is elteszik a 10 millát. Igaz ők csak forintban. Szóval ez minden multnál igy megy, fent folyik a pénz, lent meg sokalják a 800 ember fizetését. De ettől még az első mondatoddal egyetértek. Mindig is üzleti oldalról nézte az egészet. Remélem egyszer a vásárlók kikanyarodnak a cége alól.