Days Gone - Deacon és Sarah esküvője

  • Írta: szlav
  • 2019. február 14.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetessel jelentkezik a Sony Bend Studio zombis játéka. Ha kíváncsiak vagytok a történet egyik mozgatórugójára és Deacon múltjára, akkor ezt a videót sem érdemes kihagyni!

Nem csak agyatlan zombivadászatról szól majd a Days Gone - a Sony ezúttal is egy emlékezetes történettel kedveskedik a játékosoknak. A néhány nappal ezelőtti képekből már megtudhattuk, hogy Deacon és Sarah kapcsolata fontos szerepet kap majd a játék során, a legfrissebb trailer pedig csak rádupláz erre.

A Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re.

46.
46.
Duken
#43: "öszi illatoktól megült parkban" ez gyönyörű! A gyengédség nem gyengeség ám, sőt. Ahogy az emberi beszélgetés sem, nem vagyunk állatok.
45.
45.
thrill
#38: Nálam az Ordernél volt hasonló érzésem (hogy nem lesz akkora siker, mint amekkora a hype) és valóban most is van. Itt viszont azt látom, hogy sokkal nagyobb alázattal állnak hozzá a fejlesztők, szóval talán nem lesz gond.

#24 A Sony nem azért nem megy E3-ra mert nincs pénze rá. :)
44.
44.
thrill
#39: Amellett hogy igazad van, van azért pár dolog:

A Bendnél 100+ dolgozó van (ráadásul veteránok), amit azért "nagyon kis" stúdiónak nem neveznék, inkább közepesnek (vagy kisebbnek, mint az említettek).

Kézikonzolos "számüzetésük" előtt meg a Syphon Filter szériát heggesztették, ami annak idején elég nagy címe volt a Sonynak.
43.
43.
frankdelgado
Látom a tegnapi valentin nap megtette a hatását ezért kaptok egy kis utó valentin napi _szösszenetet:

Este elviszlek vacsorázni, utána sétálunk az őszi illatoktól megült parkban, mint egykor rég, ködbe vesző emlékeink között mi magunk...
- Én az ilyen nyálas szöveget nem értem ám!
- Elviszlek zabálni, aztán megduglak a parkban azon a padon, ahol először leszoptál! 
42.
42.
Duken
#39: Igen kisebb studió. Én sem várok gow kaliberű játékot de ha egy hangulatos, jó játékkal lepnek meg az egy jó kezdet. Nagyon szimpatikus nekem ennek a stúdionak a szenvedélyes hozzáállása. Látszik szívvel lélekkel csinálják. Szerintem a Days Gone az a játék lesz ami nem lesz olyan nagy siker, technikai problémájk lesznek benne, bugok, viszont maga a játék világa, tematikája ütős lesz és egyedi. Tipikus kult game. Ha viszont tényleg középszer lesz ahogy Neotechtr látja, akkor rosszúl ítéltem meg a fejlesztőket.
40.
40.
Duken
#38: +1 Le a kalappal ezért a kommentedért!
39.
39.
NathanDrake
Srácok egyszerű a dolog.
Akinek tetszik a Days Gone az úgyis megveszi, akinek nem tetszik az nem. Egyesek úgyse fogják kibírni, hogy ne nézzenek bele mert azért még is kiváncsiak lesznek.
Azt ne felejtsük el hogy a SIE Bend nagyon kis studióból áll. Nem rendelkeznek annyi emberrel mint egy Naughty Dog, vagy egy Guerrilla games.Elöző játékuk amit kiadtak, azt kézikonzolokra fejelesztették mint pl: PSP-re kiadták a Resistance: Retribution,illetve PSVitara az Uncharted Golden Abyss-t. Na most, kézikonzolra áttérni a nagy konzolokhoz az baromi nagy kihívás és nem csak nekik hanem bárkinek. Ha nem is lesz annyira kiemelkedő mint egy Uncharted,Last of Us, vagy egy God of War én akkor is megbocsátok nekik.

"A Days Gone-t meg 1974 óta mutogatták az E3-akon (amíg volt pénzük E3-ra)"
Tudod általában
Általában ha a Sony bemutat egy-egy új játékot, onnatól kezdve 2-3 évet kell várni
Lásd: Uncharted 4. Bemutaták 2014-ben és megjelent 2016 május 10.én
God of Wart 2016os E3on leplezték le és megjelent 2018 árpilis 20.án
Spidermant is 2016ban mutatták be és 2018 szeptember 7.én meg is jelent.
Days Gonet is 2016ban mutaták be és idén jön ki.
Nem kötekedni akarok vagy azért mert sony fanboy lennék csak azt írom le amit látok, meg hallok.

38.
38.
Rendben. Belátom, hogy igazatok van. De ne szokjátok meg, mert nem vagyok az a belátós fajta. Elolvastam minden nekem címzett kommentet és el is gondolkoztam rajtuk. Először is jó látni, hogy egy ilyen kijelentésemre (örülnék, ha rossz lenne a játék), milyen civilizált válaszok jöttek. És így leesett, hogy tényleg ízléstelennek tűnhetett ezt így a nagy közösbe beköhögni. Nyilván szimpla indokolatlan rosszindulatnak látszik egy jóérzésű embernek, egy jóérzésű gamernek. De a szándékom abszolút nem ez volt.

Régóta játszok és mindenen. Szóval C64-től. Később (mindvégig PC mellett) Nes, Sega Master System, SNES, SMD, PS, N64, PS2, Xbox360, PS3, PS4, mindegyiken toltuk (hacsak nem felejtettem ki valamit meg a GameBoy-t). A felsorolt gépek nagy része tulajdonban is volt rövidebb-hosszabb ideig és nem válogattam. Ha ment a játék, akkor ennyi, nem volt platform vita magammal, de mással sem.

Sok év, sok játék. Olyan sorozatok első résztől való átélése, mint pl a Resident Evil (PSX), Deus Ex (PC), Need for Speed legelső része (PSX), MGS 1-4 (nyilván PS). Golden Axe (SMD). Ha ez az utolsó esetleg mesélne a pénzbedobós arcade-okról... :) Húsvéti locsolópénz bele. Azonnal. És még számtalan élmény!

Ezekről szoktam is néha nosztalgiázni kommentben, mint most is. Tehát sok játék és sorozat megszületését és halálát, vagy újjászületését is megéltem már. Ez a tapasztalat olyanná teszi az embert, hogy egy kicsit szkeptikusabb már a bejelentésekkel és hype-okkal. De ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet engem lenyűgözni vagy beletenni a hintába. Csak annyi, hogy saját magamat már nem nyűgözöm le, de főleg nem előre. Ezt csakis a játékra hagyom. Meglátásom, pedig a vélt, vagy valós tapasztalatom értelmében az, hogy eleget láttam már én az évek alatt, hogy meg tudjam tippelni, hogy ez a játék jó lesz (az én értékrendszerem szerint), vagy nem. El voltam merülve a gondolatban, hogy én erről a játékról amit láttam, az engem nem nyűgözött le. És úgy írtam oda, hogy ha szar lesz, akkor csak én örülök, hogy paskolgassam a saját vállamat, hogy ügyes vagyok, én megmondtam előre. Szóval nem olyan szándékkal akartam, hogy valakinek, akinek ez bejön és várja én rosszat kívánjak. Csak annyi, hogy én megvárom a játékot. Ha PS exkluzív, akkor a saját kategóriájának kell megfelelnie! Nem egy átlagos játéknak, amit már a hosszú idő alatt láttam párszor. És nem is egy olyan játéknak, amit csak eladni szeretnének azzal, hogy ez egy ilyen kategóriás játék.
36.
36.
FreeKatana
#33: Ja, nem úgy gondoltam. Az Assassin sorozatot nagyon szerettem, amíg meg nem jelent a 3. rész. Onnantól rá se tudok nézni. Az Origint ugyan megvettem nemrég, hátha pár év kihagyás segített, de azóta is csak kerülöm a telepítés gombot. A FC 3 is élvezet volt. Utána megvettem a 4. részt. Vártam, mert jó volt a 3 és szeretem a hegyvidékes tájakat, ahova épp átültetni készültek. Gondoltam nagy baj nem lehet belőle. Végül egyáltalán nem kötött le, sőt kifejezetten untam. Az a baj ezekkel, hogy ha egyet láttál, akkor mindet láttad. Jól össze vannak rakva, de nincs motivációm ezekhez már sokadszorra. Minden részben fejleszd fel magad nulláról, foglald el a táborokat. Ugyanazok a körök. Ez önmagában nem is baj, hiszen minden játék megköveteli. De túlságosan hasonlítanak egymásra minden téren és ezen egy helyszín/korváltás nem sokat segít, ha nincsenek ötletek és igyekezet.
34.
34.
Duken
#24: Nem értelek. Tök ellentmondásos vagy és logikátlan. Ha nem gyaláz le mindent akkor már szar a játék? Vagy a sony olyan magasra tette neked a lécet hogy ha egy játék nem üti meg a GoW szintjét ami bedarálta a goty-kat, akkor az már szar? Máskülönben meg senkit nem láttam hogy istenítené a játékot, csak kifejezte pár emberke, személyeskedés nélkül hogy neki tetszik a game. Ez miért baj? Az se baj hogy neked nem jön be! A baj ott kezdődik hogy ugyanazt csinálod mint a ps fanboyok (bár ebben a kommentszekcióban egyet sem láttam) csak a másik szélsőség vagy és az ember már fél valami pozitívat mondani egy játékról legyen az xbox-pc ,ps4, vagy nintendo mert rögtön személyeskedsz, elvakult fanboynak nevezed azokat akiknek tetszik, ergó sértegetsz másokat és még neked állj feljebb. Calm down bro, senkinek sincs baja azzal hogy szerinted szar lesz a játék. A lényegi probléma a személyeskedés és hogy annak örülsz ha egy játék ami másoknak pl tetszik, az szar lesz.
33.
33.
A Pulyka
#32: Jol beszelsz, es egyet is ertek, bar en be is vallom magamrol hogy annyira casual jatekos vagyok, hogy szeretem az AC-t meg a Far cry-t. De lehet szeretni ezeket a jatekokat akar csak azert mert nyitott vilaguak. Szeretem felfedezni a helyszineket, fetis-szeru kesztetest erzek, hogy gyujtogessek, valamint a jo harcokat sem vetem meg. Mig ezeket szallitjak, addig el tudom engedni azt hogy monotonok a kuldetesek, es a tortenet sincs a magaslatan plusz meg egyeb hibait. Persze jobban szeretem, amikor mindegyik megvan egy jatekban, de ez ritkan fordul elo.
A Last of us nekem is az egyik kedvencem,
32.
32.
FreeKatana
#24: Ez a konzol exkluzív dolog már nagyon túl van misztifikálva. Csak fejben létezik az, amiről itt beszélgettek minden egyes ex alatt. Valaki egyszer 1974 körül kitalálta, hogy ez létező dolog, és azóta háborúzik rajta mindenki, aki nem képes eltűrni, hogy vannak eltérő vélemények.
Ha ma is TÖBB olyan játék lenne, mint mondjuk egy POP Warrior Within, ami odacsap a harcrendszerével és a fordulatos történetével, nem pedig ilyen lélektelen futószalag szarok jönnének, mint Far Cry 21 meg Assassin's Creed 48, ahol csak a főhős neve változik, és hurrá új játék, akkor talán kevesebben hangoztatnák az exkluzívokat, ahol legalább próbálkoznak, és nem alakulnának ki ilyen tévképzetek, mint konzol fanboyság és efféle marhaságok. De bármiért is lett népszerű a játékok eme szűk rétege, nem számít. Az számít, hogy 30+ és kérdőjel évesen igazán elengedhetnénk már ezt az infantilis vitát.
Nekem például egyik legnagyobb szerelmem a TLOU, viszont rohadtul nincs köze a konzol logójához. Nem is nagyon érdekel ki-mit mond róla, mert a szememben attól nem lesz rosszabb játék.
Az viszont még nem derült ki, hogy miért örülnél, ha nem lenne jó a Days Gone.
31.
31.
A Pulyka
#30: De legalabb valaszolnal a kerdesre, amit mar 4x feltettek, en is kivancsi lettem.
30.
30.
#29: Nincs harag. Különben sem haragudni járok ide.
29.
29.
Yanez
#25: Az nem zavar, hogy csak az szúrt szemet, hogy én is értetlen voltam miért lenne neked jó, ha rossz lenne a játék? S erre tulajdonképpen most sem kaptam választ, mert a válaszod kétirányú volt.

Egyébként elmagyaráznád most honnan jött ez az "elfogult" szöveg, meg miből vetted, hogy egy "filléres ps4-től függök"?

Én csak szarkasztikus voltam veled, ami a GoW-hoz való egykori negatív hozzáállásodhoz köthető. A ps4 hiányára való következtetésemre pedig a kommentedből jutottam, ami az egyetlen magyarázatnak bizonyult arra, hogy miért örülne valaki, ha egy játék szar lenne.

Szóval elnézést, ha megbántottalak, nem volt szándékos!
28.
28.
#26: Nagyon tudom bírni az ilyen játékokat és a Detroit jó lett nagyon. Persze mondják az emberek, hogy nem játék, meg film, meg minden hasonlók. Csakhogy ez nekem mindegy, mert számomra igencsak jó. És külön örülök, hogy a Quantic Dream nyit más platformok felé is. Én az Fahrenheit-et is PC-n játszottam régen és ott sem volt rosszabb játék, mint PS2-n, vagy Xbox-on. Jöjjön csak még több ilyen.
27.
27.
delphijos
#25: Szerintem senki nem mondta hogy nem fussa gépre és írigykedsz. Amit nem értett senki hogy az miért okozna örömet ha nem lesz jó játék ?
26.
26.
Back2U
#25: +Respect a detroit elismerése miatt

Mission completed
25.
25.
#24: És nagyon fontos: itt hozzá tenném, hogy senkit nem akartam ezzel a szösszenettel megbántani és senkit sem nézek le, vagy valami, akármin is játsszon. Nagyon fontos. Csak már nagyon régóta megy ez a hülye duma, hogy ha valakinek egy adott (PS vagy Xbox vagy akár Nintendo) játék nem tetszik, vagy nem bélyegezett be és írogat előre himnuszokat, akkor az "fél, hogy nem játszhat vele" mert "nincsen hozzá cucca" és satöbbi. Az meg kifejezetten fura, hogy a moderátor teljesen elfogult és beszólogat.

Yanez, ha szeretnéd készítek neked egy képet a PS-ről. És maradjunk annyiban, hogy szerintem ezt a játékot meg kell várni és megnézni, hogy végül mi sült ki belőle. Legalábbis én úgy látom, hogy vannak jelei annak, hogy nem a GoW-Detroit szint lesz.
24.
24.
#15: Van PS4-em. A God of War meg szerintem jó játék, csak gondolom egy elvakult fanboy nem érti meg, ha egy exkluzívról mondanak olyat, hogy pl valami nem tetszett benne.

A Days Gone-t meg 1974 óta mutogatták az E3-akon (amíg volt pénzük E3-ra), de ha követted a híreket, akkor te is tudod, hogy amit először mutattak, az nem egy részlet volt a játékból, hanem kb annyi volt belőle kész és utána kellett volna hozzá játékot csinálni. Amit legközelebb mutattak, arról is bevallották, hogy valamiféle új koncepció a dolog, mert az előző nem ütötte meg a szintet. Aztán volt a motoros rész, ami azért 10 éve sem ment volna el abban a formában, ahogy ott volt. Most úgy néz ki, kezd nekik összeállni, de most meg lehet, hogy csak a "minden PS játékok kötelező elemei" tartják majd csak össze. Hát meg kell nézni, hogy milyen lesz, de szerintem ez development hell szerű dolog és azt minden cím megsínyli. Persze ha jó lesz, akkor nem szóltam, de a fanboyok ugye arra készülnek, hogy ha szar lesz, akkor is istenítsék, meg személyeskedjenek miatta, mint mindig. Ha szar lesz, akkor azért fogok örülni, mert messziről látszott, hogy az lesz és akkor örülök, hogy láttam jönni és nem vettem meg. Persze ha kiderül, hogy legyaláz mindent, akkor én is megveszem és akkor annak fogok örülni. Viszont azt ne felejtsük, hogy én hozzád hasonlóan nem függök egy filléres PS4-től, sem a kevés játéktól, ami jön rá.
23.
23.
kamgecam
#22: Az összes kasztal nyertem már. Support, defense, stb., de nem miattam a csapatársak sokat segítenek. Javaslom ha játszol és találkozol pro br játékosokkal nyugodtan küldj nekik barát meghívót. Meg fogsz lepődni milyen segítőkészek többségében. Küldenék én is neked de én kb középszar játékos vagyok. Nem vagyok noob de nem is vagyok pro. Taktikában erős vagyok, egy csomószor lettem tök egyedül második vagy harmadik, miközben a csapattársaim elhaláloztak már az elején! Viszont reflexemen van mit javítani. Ha agresszivbe nyomom akkor viszont magamon is meglepődök néha. Nyerni viszont csak hárman lehet egy jó csapattal,jó loot-al stb. Engem nem is érdekel már annyira hogy nyerjek, élvezem a játékot. Megnyerni viszont biztos nem fogom tudni neked, ahhoz kevés vagyok.
22.
22.
Mr.Dead
#19: Ha megtudsz nekrm nyerni egy apexet, játszhatnánk :"D
20.
20.
frankdelgado
Ezért még leher h én is veszek egy használt, telehokizott ps4 et! :)
19.
19.
kamgecam
#17: Nem kötött bele csak neki jobban bejönnek az indie gamek, a régi klasszikusok meg az elvont japán hardcore gameplay alapú játékok. Nekem meg a sztoriközpontú, mondanivalóval, mély lore-al, erős atmoszférával rendelkező játékok jönnek be, hozzá jó játékmenettel. Az echte sétálószimek annyira nem csak ha nagyon jó a sztorija. Inkább a Bloodbornetól a GoW a Uc4, TLoU, Marvel Spider-Man Gravity Rush 2 féle gamákat csipázom. Bár mostanság állandóan Apexozok! :D Valószinű a Days Gone és a Rage 2 megjelenéséig. Bár most egy régi játékon gondolkodok hogy megveszem, le van árazva. A lego Harry Potter collection. Valaki játszott vele? Érdemes vagy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...