Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Eseménydús volt a legutóbbi Nintendo Direct, a szűken 40 perces show során rengeteg játékot mutattak be, exkluzívokat és third-party címeket egyaránt. Az utóbbiakat egy csokorban már összeszedtük nektek, így most eljött a Switch-exkluzívok ideje. Legyen szó remasterekről, belsős fejlesztésekről, vagy kizárólag Switchre megjelenő játékokról, egy valami biztos: lesz mivel szórakozniuk a hibridkonzol tulajdonosainak. Ha végignéznétek a teljes Nintendo Direct showt, akkor kattintsatok ide, máskülönben pedig szemezgessetek az alábbi listából:

Super Mario Maker 2 (megjelenés idén júniusban)

Mi arra tippeltünk volna, hogy a Super Mario Maker Wii U-s változata kap majd Switch-átiratot, ehelyett azonban egy teljesen új résszel leptek meg minket Nintendóék. Panaszkodni biztosan nem fogunk, hiszen a Super Mario Maker 2 egészen remekül fest!

The Legend of Zelda: Link's Awakening (megjelenés 2019 folyamán)

Hatalmas örömhír a Zelda-veteránok számára! Az eredetileg 1993-ban megjelent The Legend of Zelda: Link's Awakening teljesen felújított formában tér vissza! 

Astral Chain (augusztus 30.)

A Platinum Games egy újabb Switch-exkluzívval jelentkezik. A sci-fi köntösbe ültetett akciójátékot a NieR: Automata rendezője, Takahisa Taura felügyeli majd.


 BoxBoy + BoxGirl (április 26.)

A 3DS-tulajoknak valószínűleg nem kell bemutatnunk BoxBoyt. A BoxBoy + BoxGirl újféle dobozkákkal és több mint 270 pályával várja azokat a játékosokat, akik nem ijednek meg a fejtörőktől.

Captain Toad: Treasure Tracker DLC (már elérhető)

Ugyan nem teljes bejelentésről van szó, de semmiképp sem mehetünk el mellette: jókora  DLC-csomagokkal bővül a Captain Toad: Treasure Tracker. Az ingyenes frissítésnek hála mostantól minden pályát végigjátszhatunk akár ketten is. A másik DLC-ért ugyan fizetnünk kell, cserébe viszont 18 új kihívással és 5 új pályával gazdagodhatunk!

Disney Tsum Tsum Festival (megjelenés 2019 folyamán)

A Disney cuki kis Tsum Tsumjai egy jópofa partijáték formájában hódítják meg a Switch-tulajokat. Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, cserébe viszont érkezett egy rövid előzetes:

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition (idén ősszel nyugaton is!)

Szabadon válthatunk 16-bites és teljes 3D-stílus közt, kipróbálhatjuk a körökre osztott harcrendszert, valamint angol és japán nyelven is végigvihetjük a történetet. Ezeket az extrákat hozza a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition, ami a keleti megjelenés után idén ősszel végre Észak-Amerikába - és reméljük, hogy hozzánk is - ellátogat majd.

Fire Emblem: Three Houses (július 26.)

Komoly szegmenst szentelt a Nintendo Direct a Fire Emblem: Three Housesnak. Némi csúszás után ugyan, de idén nyáron végre megjelenik a várva-várt taktikai szerepjáték.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (megjelenés idén nyáron)

Idén nyáron befut a Marvel Ultimate Alliance 3 is. Rövid, de velős, gameplay jelenetekkel tarkított előzetest kaptunk hozzá.

Oninaki (megjelenés idén nyáron)

A Square Enix legújabb RPG-jét is bejelentették a show alatt, az ezt kísérő bemutató pedig betekintést enged az Oninaki különös univerzumába. Kalandjaink során megfordulunk majd az élők és a holtak világában is.

Rune Factory 4 Special (idén nyáron) és Rune Factory 5

Felújított formában költözik Switchre a Rune Factory 4 - ennek megjelenésére még idén nyáron számíthatunk. A következő részről túl sokat nem tudtunk meg, csupán annyit, hogy készülőben van.

Tetris 99 (már elérhető)

Tetris... battle royale? Mi sem gondoltuk volna, hogy a kettőt lehet keresztezni, de a Nintendo valahogy mégis megoldotta! Az ingyenes Tetris 99 már jelenleg is elérhető a Nintendo eShopban.

10 komment - szólj hozzá!