DICE Awards 2019 - a God of War mindent vitt

Tegnap kiosztották az idei DICE Awards különböző kategóriáinak járó díjakat, és nem meglepő módon a tavaly tavasszal bemutatott God of War gyakorlatilag tarolt, hiszen kilenc elismerést vihetett haza a játék.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#27
#25: HDR helyett SDR kapott helyet a játékban. Azt ne kérdezd miért. Plusz a Ps4 felskálázása, mármint ha 4k-ban nyomod, egy okádék képet eredményez. Amíg javítják, ha javítják egyáltalán, ki kell kapcsolni a HDR-t.
#26
#25: Az, hogy az a HDR nem HDR. Úgy képzeld el mintha a kép előtt egy halvány fátyol lenne.
Kb mint mikor a tv-n felveszed csutkára a fényerőt.
#25
#19: mi van pontosan a HDR-el?
Mi a baja?
#24
#23: +1
:)
#23
#22: Például én. A Horion zero dawn, God of War, Spiderman, GTS.... sokkal realisztikusabban néznek ki. Semmiféle "túlszaturált gánéság" nem lesz tőle. (Maximum ha "szarul" van beállítva mind a tv mind pedig a game). A multiplatformos címeknél pedig pont hogy fakóbb lesz a HDR miatt nem pedig túlszaturált. Kivétel a FarCry 5 ott valamiért kurva jól megcsinálták.
#22
#19: Ki nem szarja le a HDR-t? Túlszaturált gané lesz tőle minden játék, volt szerencsém élőben látni.
#21
#20: De bizony hogy lehengerlő élmény a HDR, csak egy jó HDR 10-es TV kell hozzá, ami megvan, és ezért bosszantó picit. Viszont ha kikapcsolom, mindenért kárpótól a játék! ;)
#20
#19: Attól hogy a hdr olyan amilyen még bőven a topon van techben.. Bevilágítás, effektusok, fizika.. Mindez sandboxa rakva csőjátékokat megszégyenítő módon ahol bőven lehetne ilyenekre erőforrás. Ki a fenét izgat a hdr, abszolút nem egy gamechanger élmény egy játékban sem...
#19
Legjobb technikai teljesítmény a RDR2? Az elb@szott HDR, pontosabban SDR-ével? Azóta sem orvosolták! Vicc! Mondjuk ha kikapcsolom, nagyon odab@szós lesz a látvány, de hát na...!
#18
#15: Szerintem a 3 a csúcs most is, lenyűgöző volt a monumentalitasa és nem is a grafika ütött hanem a dizájn.
#17
#16: A FOVval kezdjenek valamit. Oké, gyenge volt már a ps4 de na.
#16
#14: Én pl azt végig se játszottam, az újnak sokkal brutálisabb és kidolgozottabb a harcrendszere! A gow 3 viszont bossokban jobb! No majd a köv részben, a mostani harcrendszerrel, több és monumentálisabb bossokkal még jobb lesz.
#15
#14: Pörgősebb " darálósabb" volt ugyanakkor művészileg biztos nem érte el az új gow szintjét.
#14
Pedig a GOW 3-at nem veri semmiben. Az sokkal monumentálisabb, pörgősebb volt! Én sajnos csalodtam az új GOWban :(
#13
A God of War meg is érdemli az egyik legjobb játék amit valaha játszottam.
#12
#11: + Nagy változásokon ment át a játék, ami még egy nagy respect!
#11
#7: Személy szerint én addig tartottam év játékának a RDR2-öt, amig nem próbáltam a GOW-ot...csak kárcsonykor fogtam neki a GOW-nak és most így mindkettőt kipróbálva az tudom mondani, hogy nálam kérdés nélkül a GOW lett a nyertes, mindkettő tetszik, mindkettő kiváló játék...de a GOW-nál sokkal többször éreztem azt, hogy huuu hamar kell folytassam, hogy mi lesz később, merre halad a történet stb. Ezt még a Horizon se tudta hozni nálam, pedig az is jó játék. Ilyen érzést eddig csak a GOW és az Uncharted 4 ért el.

Az RDR2-nél meg jól szórakoztam, de a történet annyira nem vonzot...érdekelt, de sokszor napokig csak bóklásztam a játékban, semmi story küldetés végigvitele nélkül. Éltem a kis vadnyugatni hangulatot, de, hogy mi lesz a banda sorsa az annyira nem izgatott.

Pontosan ezért van nálam toronymagasan a GOW, mert a szép játék és érdekes játékmenet mellé társult egy olyan érzés, amit személy szerint ritkán érezek egy játéknál. Egy Far Crynál rohadtul nem érdekel mi lesz a vége...mert úgyis az lesz, hogy juuj leverjük a főgonoszt azzal cső. Emlékszem a Far Cry 4-et egészen addig vittem, ameddig át nem léptem a nagy hídon az új területre. Addig kimaxoltam az első rész, elfoglaltam minden tornyot stb. de utána már éreztem, hogy köszi...ennyi nekem elég volt. Olyannyira nem érdekelt a játék utána már, hogy még kíváncsiságból se néztem mi lesz a vége s a mi lesz a főgonosz sorsa. Azóta konzolt cseréltem s a mentésem is odalett, de egy percig nincs hangulatom, hogy újrakezdjem.

Az ilyen elményekért nem fogom megbánni soha, hogy végül nem XOne-t vettem, ahogy eredetileg terveztem anno a launch előtt, hanem PS-et...egyszerűen olyan történeteket kaptam ettől a Sony exklúzív címektől, hogy rohadtul nem érdekel, hogy az RDR2 natív 4K-ban fut az új boxon...akkor is inkább PRO-t vettem az alap PS-em eladása után.
#10
#9: goty-t
#9
Ja egyébként grat a Sancta Monica-nak! Mindent egybevetve megérdemlik a gory- t!
#8
#7: Hát gondolom ami jó meg alapból felkapott azt még jobban túltolják. Így szokott ez lenni. Rdr2 valóban zseniális csak kell hozzá egy hangulat hogy játszak vele! :)