Mortal Kombat 11 - Jade is ringbe száll

  • Írta: szlav
  • 2019. február 15.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm és a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette: a Mortal Kombat II-ben debütált Jade is visszatér a Mortal Kombat 11-ben. Ismerkedjünk meg a hölgyemény harci stílusával egy vadiúj trailer segítségével!

Kitana legjobb barátja és hűséges szolgálója, Jade jóval több egy egyszerű udvarhölgynél, a világ egyik leghalálosabb bérgyilkosáról van ugyanis szó, akit még a halál sem tud megállítani. Aki tehát nem kedveli Kitana legyezőit, vagy Mileena halálos mosolyát, az megtalálhatja az arany középutat Jade oldalán - harci botja eddig soha nem okozott csalódást.


A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re - a Switch-verzió május 10-én jön Európába.

8.
8.
#1: Nem tudom mennyire nezted az InjustASS jatekokat, de ott is eleg rusnyak voltak a noi karaktetk, foleg az arcuk...
7.
7.
Max3000
Na már az is meg van,hogy ladder-ben legnehezebb fokozaton kitől fogok idegrohamot kapni.
6.
6.
Lorthirash
Komoly ez a karakter, szépen harcol sztem.
5.
5.
Dízel
#1: Semmi baj nincs Jade-val, jó karakter. Kicsit sok a ruha rajta igen :D de lesz customisation. :P
4.
4.
DarkLord
Mindig belecsempésznek új pályákat és én inkább ezt figyelem és most is nagyon ütős ez a Goro pálya, ahol a háttérben ott kuporog a halott Goro. Most ez a Jade engem nem érdekel legyen 5 karakter, ami nekem megfelel azt a többi úgysem érdekel, hogy néz ki meg mit tud, ha nem tetszik nem játszok vele. De idén szerintem a pályákkal nem lesz nagy probléma, egyedül eddig az a pálya nem tetszett, ahol az a masina pörög játék közben az túl "modern2 szerintem a gépekkel.
3.
3.
Batman
Am a youtube igazán megpörgethetné magát, mert ezek a kamu 1080ps trailerek ilyen bitráta mellett eléggé szarok! 480p-nek sem nevezném ezt a fost, konkrétan szart se látni már a trailerből.
2.
2.
Batman
Hülyeség volt a zombi változatát promózni neki, mert ez a szürke bőr nem fasza, storyline ide-oda, nem érdekel. A maszkja az konkrétan ugyanolyan mint Skarleté csak átszínezve, amivel nincs gond csak érdekesség. Viszont szerintem nőies és jól is néz ki a barna bőrrel.
1.
1.
Quent1n
Mi a franc történt ebbe a játékba a nő karakterek megjelenésével? Az összes rém gagyi lett, túlöltöztetett, formátlan stb. Rájuk másztak a nőegyletek vagy mi? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...