Mortal Kombat 11 - Jade is ringbe száll

A NetherRealm és a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette: a Mortal Kombat II-ben debütált Jade is visszatér a Mortal Kombat 11-ben. Ismerkedjünk meg a hölgyemény harci stílusával egy vadiúj trailer segítségével!
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#1: Nem tudom mennyire nezted az InjustASS jatekokat, de ott is eleg rusnyak voltak a noi karaktetk, foleg az arcuk...
#7
Na már az is meg van,hogy ladder-ben legnehezebb fokozaton kitől fogok idegrohamot kapni.
#6
Komoly ez a karakter, szépen harcol sztem.
#5
#1: Semmi baj nincs Jade-val, jó karakter. Kicsit sok a ruha rajta igen :D de lesz customisation. :P
#4
Mindig belecsempésznek új pályákat és én inkább ezt figyelem és most is nagyon ütős ez a Goro pálya, ahol a háttérben ott kuporog a halott Goro. Most ez a Jade engem nem érdekel legyen 5 karakter, ami nekem megfelel azt a többi úgysem érdekel, hogy néz ki meg mit tud, ha nem tetszik nem játszok vele. De idén szerintem a pályákkal nem lesz nagy probléma, egyedül eddig az a pálya nem tetszett, ahol az a masina pörög játék közben az túl "modern2 szerintem a gépekkel.
#3
Am a youtube igazán megpörgethetné magát, mert ezek a kamu 1080ps trailerek ilyen bitráta mellett eléggé szarok! 480p-nek sem nevezném ezt a fost, konkrétan szart se látni már a trailerből.
#2
Hülyeség volt a zombi változatát promózni neki, mert ez a szürke bőr nem fasza, storyline ide-oda, nem érdekel. A maszkja az konkrétan ugyanolyan mint Skarleté csak átszínezve, amivel nincs gond csak érdekesség. Viszont szerintem nőies és jól is néz ki a barna bőrrel.
#1
Mi a franc történt ebbe a játékba a nő karakterek megjelenésével? Az összes rém gagyi lett, túlöltöztetett, formátlan stb. Rájuk másztak a nőegyletek vagy mi? :D