The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
#17: Nem tudom... De próbálok rájönni, hogy a megjegyzésemből miért következik az, amit mond? Egyik játékról sem állítottam semmit, azon kívül, hogy már nem veszik...
#16
#13: A drog rossz, értem?
#15
#13: Na ez is hazaért napköziből, osztja is az észt :D
#12
Hogy nem maradunk le semmiről? Az már tuti! Majd március 15-től lehet is játszani velük, addig pedig milyen szuper nekünk, mert a pre-load opció már most is él!

Először el sem hittem amit látok. Ki a franc akar ezekkel játszani a launch után, amikor nyilván azért vetted meg a Divisiont, mert az az ami kell neked. Gondoltam milyen aranyosak, adnak addig is elfoglaltságot: lesz a bónusz játék amíg meg nem jelenik a D2. :)
(Facepalm)
#11
#5 Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
#9
#8: LOL
#8
#7: Nem kapta volna meg a Bungie ha 2 petáknál többet érne...
#7
#6: Ha viszont azt nezed, hogy a Bungie most mar szabad es ovek a Destiny franchise is, akkor jo huzas volt, meg ha nem is annak szantak.

Adna az Isten, hogy ez menjen vegbe a Bioware es a Anthem eseteben is, es vegre megint onallo lenne a studio, nem az EA vizfeje dontene helyettuk.
#6
#2: Pont tegnap este nézegettem egy videót a Destiny-ről, Activision elb*xott fél milliárd $-t marketingre, hogy ezzel hizlalja a Warframe játékostáborát, mivel sokkal többen választották azt, mint az ő IP-jukat, ezért is engedték el a Bungie kezét olyan könnyedén.
Anthem-re is ez vár...
#5
#3: Mi is megkapjuk, csak kattints az emailben kapott (vagy a cikkben szereplo) linkre es valassz!
#4
MINDEN előrendelő választhat egyet a felsorolt játékok közül.
#3
és mi van azokkal akik már előrendelték? ők is kapnak valamit vagy így jártak?
#2
#1: Szerintem ennyire nem veszi már a kutya se ezeket a játékokat.
#1
Ennyire nem bíznak a játékban?